1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir'den reçete eleştirisi...

Merkez Bankası’nın açıkladığı yüzde 4,75 puanlık artışı değerlendiren Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Kendilerine her yerde lüks saraylar yapanlar iş vatandaşa gelince acı reçeteyi gösteriyor” dedi.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir'den reçete eleştirisi...

Vatandaşa acı reçete...

Başkan Demir, “Plansız, programsız yönetimin faturasını milletçe hep birlikte ödüyoruz. Bugün yapılan faiz artırımı, yıllardır sürdürdüğünüz akıl dışı politikalarınızın sonucudur. Bu ülkeye yazık oluyor. Acı ilacı millet değil, hükümet içmeli” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  “Ekonomimiz pik yapıyor” sözünü hatırlatan İl Başkanı Beytullah Demir, “Erdoğan’a göre pik yapan ekonomimiz ne oldu da birkaç hafta da acı reçeteye dönüştü? Bu faiz artırımının ne demek olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Yeni saraylar yapmaktan vazgeçilirse ve lüks araç sayısı azaltılsa bile ülke ekonomisine büyük katkısı olur. Gösteriş ve şatafattan vazgeçin ve ülkenin gerçekleri ile yüzleşin artık. Saraydan çıkmaz iseniz halkın gerçek gündemini göremezsiniz. Halkın şu andaki derdi cüzdanlarının boş durumda olması, bankalara kredi borçların nasıl ödeneceğidir. Faiz artırımının faturası ne yazık ki yine vatandaşa çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Ekonomik darboğazda olan vatandaşları verilen krediler ile daha da borçlandırıldığını söyleyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Ekonomide Çin modelinden bir an evvel vazgeçilmeli. Liyakatsizliğin ve ciddiyetsizliğin gücüyle en fazla yıkabilirsiniz ama asla inşa edemezsiniz, edemiyorsunuz da. Bankacılıkta kredi musluklarını açarak tüm sorunların çözülebileceğini zanneden Çinli politikacılar, ekonomiyi sürdürülebilir talebe dayanan büyüme modelinden uzaklaştırıp tamamen banka kredilerine bağımlı hale getirdiler. Çin modeli mi sizin ‘Milli Ekonomi’den anladığınız?  Daha borçlu bir ülkeyi daha düşük bir büyümeyi daha fazla işsizliği, daha sağlıksız bir finans sistemini mi layık görüyorsunuz bu millete?” diye sordu.

Tarih: 20-11-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum