1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gökliman’a ücretsiz servis başladı

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, halkın Gökliman Plajı’na rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak için ücretsiz servis uygulaması başlattıklarını açıkladı.

Gökliman’a ücretsiz servis başladı

Başkan Geyikçi, 8 Temmuz günü başlayan ücretsiz servis hizmetinin Finike İle Gökliman arasında sezon sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.

Finike Belediyesi önünden hareket edecek olan ilk servis saat 10.00’da, Gökliman’dan kalkacak ilk servis ise 10.30’da hareket edecek ve 1’er saat arayla çalışmasını sürdürecek.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Bilindiği gibi Gökliman Plajı’nı Belediye olarak yeniden kiraladık. Normalleşme dönemi ile birlikte hazırlıklarımızı tamamladık ve plajımızı halkımızın kullanımına açtık. Hemşerilerimizin plaja rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak için de ücretsiz servis hizmeti başlattık. Yeni, rahat ve klimalı aracımız gün boyu hemşerilerimize ücretsiz olarak ulaşım hizmeti verecek. Halkımızın salgın önlemlerine riayet ederek, rahatça ulaşımını sağlamasını ve plajımızdan yararlanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Tarih: 08-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum