1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Göztepe - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Antalyaspor , Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında Göztepe ile karşılaşacak .Mücadele A Spor ekranlarından yayınlanacak.

Göztepe - Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda 22 Ocak Çarşamba günü saat 17.00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Bu karşılaşmada Küçük'ün yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Bilal Gölen üstlenecek. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Semih Kurt görev yapacak.
 

2019-2020 Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 4. Tur'dan başlayan Antalyaspor, bu turda Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Niğde Anadolu'yu saf dışı bıraktı. Kupanın bir üst turunda bir diğer Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Eyüpspor'u iki karşılaşma sonunda eleyen takım, Son 16 Turu'nda Süper Lig temsilcisi Göztepe ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nun ilk maçında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda konuk ettiği Göztepe'yi ise 4-3 mağlup etti.
 

Antalyaspor'un tur atlaması halinde, 24 Ocak Cuma günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek çeyrek ve yarı final karşılaşmaları kura çekimine katılmaya hak kazanacak.

Tarih: 22-01-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum