1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gravel Hotels’den bir ilk ‘Çakıl Restaurant’

Gravel Hotels, gerçek bir Türk meyhanesi konsepti ile oluşturduğu Çakıl Restaurant’ı hizmete açtı. Restaurant otel misafirlerinin yanı sıra Kemerlilerin de hizmetinde olacak.

Gravel Hotels’den bir ilk ‘Çakıl Restaurant’

Huzurlu Atmosferinin yanı sıra gastronomi anlamında özellikle menüsündeki meze çeşitliliği ile dikkat çeken Çakıl Restaurant, konsepte uygun canlı müzik performansları ile de unutulmaz geceler yaşatıyor.

Rezervasyon sistemi ile çalışan Çakıl Restaurant Kemer’de bu konsepti bekleyenler tarafından da tercih edilecek.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Gravel Hotels Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen “ Artık, Kemer gerçek bir Türk meyhanesine kavuştu. Gravel Hotels, kendi bünyesinde meyhane konseptini hayata geçirdi. Sadece Gravel Hotels misafirleri için değil, Kemer’de yaşayan herkes için Gravel Hotels’deki Çakıl Restaurantı’mız hazır.

Çakıl Restaurant içinde bulundurduğu huzurlu atmosferi ile sizlerin dostlarınız, iş ortaklarınız ile gastronomi gecesi yaşamaya çok uygun. Bunu destekleyen her gece fasıl müziğimiz, gece performansımız olacak. Ama bizi sizlere karşı en çok gurur duyduran ise, menümüz ve içeriğindeki mezelerin çeşitliliği olacak.  Gerçek bir Türk meyhanesi menüsü. Mutlaka gelip tatmalısınız” diye konuştu.

Tarih: 25-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum