1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gündoğmuş Güneycik’te su sevinci

Gündoğmuş İlçesi Güneycik Mahallesi’nin yıllardır süregelen içme suyu sorunu sona erdi. Kuzpınarı mevkiindeki haneler suya kavuştu.

Gündoğmuş Güneycik’te su sevinci

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile Gündoğmuş İlçesi Güneycik Mahallesi’nde içme suyu temini için yeni sondaj açıldı.

Açılan yeni kaynaktan bölgedeki Kuzpınarı mevkiinde ikamet eden vatandaşlara da içme suyu sağlandı. Bunun için Kuzpınarı mevkiine 5 ton kapasiteli bir içme suyu deposu kuran ASAT bölgede ikamet eden vatandaşlara sağlıklı içme suyunu ulaştırdı.

SU HAYATTIR
Güneycik Mahallesi Muhtarı Abdullah Güney, çalışmadan duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Başkan’a çok teşekkür ederim. ASAT Genel Müdürlüğü mahallemize açtığı sondaj ile su sorunumuzu çözdü. Yeni kurulan mahallelerimizde de su sorunlarını çözüyorlar.”

Mahalle sakini Kemal Kara da içme suyu sorununun çözülmesinden duyduğu sevinci dile getirerek, “Yıllardır su sorunu yaşıyorduk. Su hayattır. Bize bu hayatı getirenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih: 09-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum