1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hakan Tütüncü’den başarılar dileği…

AK Parti’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Havva Batu Dümen, ziyaret turu kapsamında önce AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’i, ardından AK Parti Kepez İlçe teşkilatını ve sonrasında da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti, tecrübelerini dinledi.

Hakan Tütüncü’den başarılar dileği…

Aday adaylığı, seçim süreci ve kendisini ifade etmek adına Ak Parti Antalya teşkilatları ve Belediye Başkanları ile bir araya gelen Havva Batu Dümen, Kepez’de bu güne kadar girdiği seçimlerden başarı ile çıkan ve ilçeye önemli projeler kazandıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti, tecrübelerini dinledi, süreç ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ADAY ADAYLIĞI İÇİN TEBRİK EDİYORUM!
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, ‘Seçimlerin ilk dönemleri milletvekili olmak isteyenler için en heyecanlı süreçlerden biridir. Bizler Belediye Başkanı olarak yerel hizmet verirken, meclise seçilen vekillerimiz de genel hizmet için üstün gayret gösteriyor, yeni vekillerimizde gösterecektir. Vekillik, vatandaşlarımızın sorumluluğunu yüklenmek, bu yükü ve sorumluluğu omuzlarda taşımak demektir. Son dönemlerin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız. Bu nedenle bizler dahil, meclis hedefi ile yola çıkan tüm aday adayları dahil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde  AK kadro hizmetleri 2023 vizyon hedefine göre devam etmeli, bu seçimden zaferle çıkmalıyız. Bu nedenle aday adaylığınız için sizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum, seçimlerin inşallah ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

KEPEZ İÇİN YAPTIKLARINIZ TARTIŞILMAZ!
Neden aday adayı olduğunu, ‘ülkem adına, 2023 hedeflerimiz adına, Cumhurbaşkanımız ile yürüyecek güçlü bir yolculuğa daha ihtiyaç var’ diyerek özetleyen Havva Batu Dümen, Tütücü’nün bu güne kadar Kepez bölgesine kazandırdığı projelerden, halkın teveccühünden ve ilçenin geldiği noktadan bahsetti, bu başarının mimarını ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÖZGEÇMİŞ:
Havva BATU DÜMEN 1976 yılında Antalya’da dünyaya geldi. İlkokulunu Antalya’da, ortaöğrenimini İstanbul Kartal İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Üniversite hayatına Türkiye’deki başörtü ve kat sayı probleminden dolayı 1998 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde başladı. Eğitimine 2. sınıfta bölüm birincisi olarak devam ederken 28 Şubat süreci nedeniyle Greenwich Üniversitesine (GUIC), mecburi yatay geçiş yaptı.

2001-2004 yılları arasında Greenwich Üniversitesi  Ekonomi ve Uluslararası Gelişim Çalışmaları bölümünü birincilikle bitirdi ve altın madalya sahibi oldu. 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümden denkliğini aldı ve aynı zamanda İstanbul Üniversitesi 4 yıllık İlahiyat Fakültesi İlitam’ı bitirdi. 2018-2023 yılları arasında Polis Akademisi Uluslararası Güvenlik alanında İngilizce olarak yüksek lisansını tamamladı. Halen aynı bölümde doktora öğrencisi olarak akademik hayatına devam etmektedir.

Havva BATU DÜMEN, iş hayatına özel sektörde üretim müdürü olarak başladı. Daha sonra Ak Parti Antalya İl Başkanı Özel kalemi ve TÜRGEV Antalya Dilşad Hatun Kız Öğrenci Yurdu müdürlüğü gibi farklı pozisyonlarda çalıştı. 2015 yılından bugüne T.C Cumhurbaşkanlığı Başdanışman Özel Kalemi olarak görev yaptı.

Tarih: 22-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum