1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Havva Batu Dümen bu kez Aksu’da

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Havva Batu Dümen, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti.

Havva Batu Dümen bu kez Aksu’da

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra AK Partlili Belediye Başkanlarını da ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Havva Batu Dümen bu kez, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti. Doğudan Antalya merkeze giriş ilçesi olan Aksu’nun tarihi ve doğal güzellikleri ile farklı bir ilçe olduğunda bahseden Dümen, AK Partili Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in çalışmaları ile ilçenin daha da güzelleştiğini belirtti.

ADAYLIK YARIŞINDA BAŞARILAR DİLİYORUM!
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Havva Batu Dümen’e Ankara’ya olan yolculuğunda başarılar diledi. Kendisinin de ilk adaylığa çıktığı dönemlerden bahseden Şahin, ‘Bu yolculuklar yorucu olsa da, hizmet etme aşkı insanın yorgunluğunu alıyor, bulunduğu kente hizmet etme sabırsızlığı, seçimlerde daha çok çalışmasına neden oluyor. Sizlerin de ülkemize, kentimize hizmet etmek için sabırsızlandığınızı biliyorum. Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur.’ dedi. AK Partili tüm milletvekili aday adaylarına temayülde başarılar dileyen Şahin, parti delegelerinin kanaatinin yanı sıra genel merkezin kararının milletvekili adaylıklarının önünü açacağını, sonrasında ise milletvekili adayları, teşkilatlar ve bizler daha çok çalışarak Antalya’da en fazla milletvekili çıkaran parti olacaklarını söyledi.



ÜLKEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM!
Ziyaretin sonunda aday adayı olma kararını ülkesine ve şehrine hizmet etmek için verdiğini belirten Havva Batu Dümen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için verdiği mücadele, hepimizin bu mücadelenin de birer neferi olmamız gerektiğini gösteriyor. Ben de birikimlerimi siyasette hizmette dönüştürmek, şehrime, vatandaşlarımıza faydalı olmak istiyorum. Bu nedenle pek çok partili arkadaşlarımız aday adayı oldu, onlara da bu süreçte barılar diliyorum, takdiri elbet genel merkezimiz verecek, seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.



Tarih: 24-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum