1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Havva Batu Dümen ilçe teşkilatlarında.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Havva Batu Dümen, ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Dümen, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’i ziyaret etti, teşkilatlara kendini tanıttı.

Havva Batu Dümen ilçe teşkilatlarında.

Ülkemiz her geçen gün seçim atmosferine biraz daha girerken, aday adayları da temayül öncesi teşkilatları ziyaret ediyor, kendilerini tanıtıyor, hedeflerini anlatıyor. Aday adaylığı başvurusundan sonra ziyaretlerini daha da sıklaştıran AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Havva Batu Dümen, sırasıyla AK Parti Döşemealtı İlçe teşkilatını ve Muratpaşa İlçe teşkilatını ziyaret etti, ilçe başkanları ile bir araya geldi.

MAHALLELER, İLÇELER, ŞEHİRLER
Günün ilk ziyaretini Döşemaltı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’a gerçekleştiren Dümen, teşkilatlarda yakinen bilinmesine rağmen kendini anlattı, mecliste olma kararlılığına dem vurdu. Seçimlerin evlerden başlayıp sokaklarda, sonrasında mahallelerde ve elbette ilçe teşkilatlarının çalışmaları ile ilçelerde oya dönüştüğünü belirten Dümen, ‘İl teşkilatlarımızın ve elbette biz aday adaylarının da üstün gayretleri ile inşallah yeniden iktidar ışığı üzerlerimizde olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da önderliği ile bu seçimden de ülkeyi yöneten kadrolar olarak çıkacağımıza inancım sonsuz. Bu nedenle tüm ilçe teşkilatlarımıza da seçim sürecinde başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’da aday adaylık sürecinin tatlı bir rekabeti olduğunu, aday olan ve olamayan herkesin partiye gönül vererek çalıştığını söyledi, aday adaylığı sürecinde Havva Batu Dümen’e başarılar diledi, seçimin hayırlar getirmesini istedi.





TÜRKİYE İÇİN HEMEN ŞİMDİ
Günün diğer ziyaretini AK Parti Muratpaşa İlçe teşkilatına gerçekleştiren Dümen, burada ilçe teşkilat üyeleri ve İlçe Başkanı Osman Ülker ile bir araya geldi, kendinden bahsetti, seçime dair görüş alışverişinde bulundu.

Aday adaylarının ziyaretlerinin önemini, ‘Ankara ile Antalya arasında hizmet köprümüz’ diyerek özetleyen AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ise ‘Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çağ atladı. İnşallah önce Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız, sonrasında ise yerel seçimlerde Muratpaşa Belediyesi’ni de alarak AK Parti hizmetlerini ilçemize kazandıracağız. Bu sürede siz milletvekili aday adaylarımızın da elbette saha da yoğun desteğine ihtiyacımız olacak.’ Dedi. Temayül yoklamasında Havva Batu Dümen’e başarılar dileyen Ülker, hayırlı bir seçim olmasını temenni etti.



elitbahis twitter

Tarih: 23-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum