1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hayvanlar için yarışma başlıyor...

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) düzenlediği yarışma ile sahipsiz hayvanların güzelliğini, estetiğini ve duygularını ön plana çıkartmak ve toplumda bu konudaki farkındalığı arttırmayı hedefliyor.

Hayvanlar için yarışma başlıyor...

''Türkiye'de sokak hayvanları pek çok sıkıntı yaşıyor ve sayısız çileler çekiyor. Siz de bu duruma sessiz kalmak istemeyenlerdenseniz, çektiğiniz fotoğraflarla onlara katkıda bulunabilir çilelerine derman olabilirsiniz'' cümlesi ile düzenlenecek yarışmaya dikkat çekmeye çalışan HAYTAP, yarışma detaylarını paylaştı.

 Federesyon tarafından yarışma ile ilgili şu bilgilere yer verildi.                    

Hayvan Hakları Federasyonu'nun (HAYTAP) 10 yıldır sürdürdüğü Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması'na katılım için süre azalıyor. Tüm sahipsiz sokak hayvanlarının da insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu toplumla paylaşmak, sahipsiz hayvanların güzelliğini, estetiğini ve duygularını ön plana çıkartmak ve toplumda bu konudaki farkındalığı arttırmak adına her sene düzenlenen yarışmanın, bu seneki teması “Sahipsiz Hayvanlar ve Tarih” oldu.

Siz de tarihteki yerinizi alın

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar sadece ödüllendirilmekle kalmayıp, aynı zamanda HAYTAP tarafından bastırılan ve elde edilen tüm geliri sokak hayvanlarının ihtiyacı için kullanılan HAYTAP takvimlerinde de yer alıyor. Tüm yıl boyunca satışta kalan takvimlerin gelirleri ile röntgen cihazlarından kulübelere, gezici kliniklerden ameliyathanelere kadar pek çok proje hayata geçirildi.

Ödüller:

Birincilik Ödülü:         2500 TL
İkincilik Ödülü:           1500 TL
Üçüncülük Ödülü:      750 TL

Mansiyon Ödülü: 13 kişiye www.haytapshop.com üzerinden 350TL lik alışveriş çeki verilecek, 5 kişiye ise Haytap ürünlerinden oluşan hediye paketi gönderilecek.

Fotoğraflar; teknik, estetik, yaratıcılık ve kompozisyon gibi temel fotoğraf kriterleri ve yarışma amacına uygunluk kriterleri üzerinden değerlendirilecek.

Tarih: 23-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum