1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İbradı’da yabani otlar temizlendi

İbradı Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerinin mahallelerde koordineli şekilde gerçekleştirdiği yabani ot biçme ve temizleme çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.

İbradı’da yabani otlar temizlendi

Konuyla ilgili açıklama yapan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru yabani ot temizliği ile hem daha temiz bir çevre oluşturduklarını hem de oluşabilecek sıkıntıların önüne geçtiklerini söyledi. Küçükkuru açıklamasında, “Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü perdelemeleri açısından hem de görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sıkıntı oluşturduğu için düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz.

Bu otların arasında çeşitli atıkların gizlenip mikrop üremesine de sebebiyet verdiği aşikârdır. Bu sebeple bizler sağlık ve temizlik tedbiri olarak düzenli şekilde kontrol ve temizlik yaparken vatandaşlarımızın da çöplerini ilgili kova ve konteynırlarımıza atması önem arz etmektedir. Son olarak bu çerçevede Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yeşil alanlardan yaya yollarına uzanan ve kaldırımlarda çıkan yabani otları da temizledik. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edecek“ dedi.

Tarih: 25-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum