1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

“İçişleri Bakanlığını göreve davet ediyoruz!

Kumluca Belediyesi hakkında çıkan söylentilerle ilgili yazılı açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, hem Kumluca Belediyesi’ndeki dedikoduları dindirmesi, hem de Serik Belediyesi’nde gündeme gelen rüşvet iddialarını açığa çıkarması için İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep etti.

“İçişleri Bakanlığını göreve davet ediyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Kumluca Belediyesi’nde gündeme gelen dedikoduların açıklığa kavuşması adına Kumluca ve Serik Belediyelerinin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep etti. Yaptığı yazılı basın açıklamasında, 2 aydır ülke gündemini meşgul eden Serik Belediyesi’ndeki yolsuzluk ve rüşvet iddialarının da bakanlar tarafından teyit edildiği halde incelenmediğini hatırlatarak İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet etti.

Başkan Bayar, “Son günlerde Kumluca Belediyesi ile ilgili birtakım iddiaların konuşulduğunu görmekteyiz. Bu iddialara son vermesi ve kamu vicdanını rahatlatması adına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan, Kumluca Belediyesi’ni denetlemesi için müfettiş göndermesini talep etmekteyiz. Ancak görmezden gelinemeyecek bir diğer husus olan Serik Belediyesi’ndeki rüşvet iddialarıyla ilgili de henüz hiçbir işlem yapılmadığını önemle hatırlatmaktayız.

İki aydır ülke gündeminden düşmeyen, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un itiraf ettiği 500 bin liralık rüşvet iddialarını da araştırması, aydınlatması ve kamu vicdanını rahatlatması adına İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep ediyoruz. Yaklaşık iki aydır tüm Türkiye’nin gündemine oturan bu iddialara karşı AKP hükümetinin görmezden gelen tavrı, kamuoyunu fazlasıyla huzursuz ve tedirgin etmektedir. Biz buradan bir kez daha soruyoruz. 500 bin lira rüşveti kim verdi? Kim aldı? Kim göz yumdu? Konuyu bir an önce açıklığa kavuşturması adına İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz.

Rüşveti alan, veren, göz yuman her kim ise, yargı önünde hesabını verene kadar bu işin peşini bırakmayacağımızın bir kez daha altını çiziyoruz” ifadelerine yer verdi.

Tarih: 30-05-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum