1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İl Seçim Kurulundan karar çıktı: Başkan yeniden Davut Çetin!

Antalya İl Seçim Kurulu, Kepez Üçüncü İlçe Seçim Kurulu tarafından verilen Davut Çetin'in 59 oydan 56'sının iptal edilmesi kararını geçersiz saydı.

İl Seçim Kurulundan karar çıktı: Başkan yeniden Davut Çetin!

Antalya İl Seçim Kurulu, Kepez Üçüncü İlçe Seçim Kurulu'nca Davut Çetin'in 59 oyundan 56'sının iptal kararını geçersiz sayarak Çetin'in başkanlığının geçerli olduğuna hükmetti.

Antalya İl Seçim Kurulu şu kararı verdi:
“Seçmenlerin oy pusulalarını gizli olarak yazıp veya hazır basılı oy pusulalarını İlçe Seçim Kurulu tarafından onaylanan zarfa kapalı yerde konulması suretiyle oylarını kullanabilecekleri, basılı oy pusulalarında yazılı adayları değiştirebilecekleri, kendisini veya üçüncü bir kişiyi aday olarak yazabilecekleri, bu hususun oy pusulalarını geçersiz kılmayacağı, listede bulunan bir kişinin adının ikinci kez yazılmış olmasının da Yönetmeliğin 19’uncu maddesinin 7’nci fıkrası gereği pusulayı geçersiz kılmayacağı, sadece tek oy sayılacağı, pusulalarda asil ve yedek üye listeleri dışında pusulanın farklı bir yerine seçmenin adının soyadının yazılı olduğu da iddia ve tespit edilemediğinden, somut olayda Yönetmeliğin 20’nci maddesinin b ve j bendi hükümlerinin uygulanamayacağı, pusulaların iptaline dair kararın hatalı olduğu anlaşıldığından itirazın kabulüne karar vermek gerekmiştir."

Davut Çetin, karar sonrası "10 kez seçim yapılsın 10 kez aynı sonuç çıkar. Temiz olan seçimi kazandı. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
 

Tarih: 13-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum