1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İyi Parti Antalya’da istifa!

İyi Parti’de sular durulmuyor. Parti’nin 1 eylül tarihinde yapılan genel kurulundan sonra ilk istifa haberi geldi.

İyi Parti Antalya’da istifa!

İyi Parti Antalya Kurucular Kurulu Üyesi ve İl Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Derya Dalmaz genel kurul süreci ve sonrasında yaşananlar hakkında zehir zemberek bir açıklama yaparak yönetimden istifa etti. İl Başkanı Mehmet Başaran’ın, partiye zarar veren kişileri adeta ödüllendirircesine çeşitli görevlere atamasını doğru bulmadığını ve uygulamalarının partinin hedef ve ilkeleri ile bağdaşmadığını ifade eden Dalmaz, bu durumun seçim döneminde desteklediği Başkan Mehmet Başaran’a olan güvenini sarstığını, gelinen durumun siyaset anlayışı ile bağdaşmadığını ve parti ilkeleri ve hedeflerine zarar verdiğini belirterek istifasını sundu.

Dalmaz istifa mektubunda şu görüşlere yer verdi:
1 eylül tarihinde yapılan genel kurulda tarafıma sorulmadan yönetim kurulu listesine yazıldım. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Muratpaşa İlçe Yönetimi seçimlerinde Semih Tayfur’a destek verdim. Kendisi bana, İyi Parti siyasetinde kangrene dönüşen; üniversite, Ak Parti’ye geçen milletvekili ve isimlerle birlikte türlü olumsuz olayların içinde yer alan insanlardan kurtulmanın tek yolunun sizi ve kendisini desteklemekten geçtiğini belirtti.

Ancak her ne olduysa genel kurulda, yukarıda belirttiğim ve partiye zarar veren isimlerle yola devam etmeniz, tam da her şey düzelecek derken bizleri yine en başta yaşanan sorunların tam ortasına sürüklemenize ve size olan güvenimi yitirmeme sebep oldu. Bunun yanı sıra Parti tabanında bölünmeye sebep olmanız, ilçe başkanlarını kendinizi seçtirmek için taraf olmaya zorlamanız, kongrede karşı adayı desteklediği için Manavgat İlçe Başkanı’nın size destek vermedikleri için üyelerini görevden alması, sözlerinizle eylemlerinizdeki tutarsızlıklar ve kendi üyelerine güven vermeyen bir başkanın partimizi birinci parti yapma iddiasındaki tutarsızlıklar ve diğer sebepler siyaset anlayışım ile bağdaşmamaktadır. Doğru tektir ve doğru yolda yanlış insanlarla yürünmez. Mevcut yönetimin haksız karar ve uygulamalarında yer almamak için Antalya İl Yönetim Kurulu görevimden istifa ediyorum.

Tarih: 16-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum