1xbet betist supertotobet
osmaniye escort

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, İYİ Parti Kepez İlçe Belediye Başkan Aday’ını İrfan Yılmaz olarak belirledi.

MERAL AKŞENER KEPEZ’E MÜJDEYİ VERDİ
İYİ Parti Kepez Belediyesi Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz Ankara’da partisinin gurup toplantısına katılarak Genel Başkan Meral Akşener tarafından tebrik edilerek kürsüden Kepez halkına müjdeyi verdi.

“KEPEZ’İMİZ İÇİN BAŞARACAĞIZ”
İYİ Parti Kepez Belediyesi Başkan Adayı İrfan Yılmaz ilk açıklamasında ise “Saygıdeğer Genel Başkanımız Merak Akşener, değerli Antalya İl Başkanım Vahdet Afşin Karacan ve desteğini her daim esirgemeyen yol arkadaşlarım. Bu kıymetli göreve beni layık gördüğünüz için, inandıkları ve özel günümde yanımda olduklarından dolayı çok teşekkür ederim. Yolumuz taşlı ve engebeli ama biz tüm bunların üstesinden gelebileceğimize inanarak var gücümüz ile Antalya’mıza güneş olmak için mücadele edeceğiz.

İyi Belediyecilik vizyonumuzla, İlçelerimizi betonlaşma anlayışından uzaklaştırarak daha çevresel, sosyal ve estetik yönüne ağırlık vererek kentsel dönüşüm anlayışını değiştireceğiz. Kadınlarımızı, gençlerimizi, emeklilerimizi ve sokak hayvanlarımızı unutmayacağız. Rantı değil kazananın memleketimiz Antalya olacağı bu seçimde Kepez’imiz için başaracağız” dedi.

“KEPEZ ANTALYA’NIN YENİDEN DOĞAN GÜNEŞİ OLACAK”

İrfan Yılmaz açıklamasının devamında; “Kepez’de değişim vakti geldi. Kepez bölgesinin her köşesini karış karış gezdik, halkımız ile yüz yüze buluştuk, çocuklarımızın, gençlerimizin, büyüklerimizin gülüş, heyecan ve kaygılarına şahit olduk. Esnaflarımızın dertlerini dinledik, mahalle mahalle dolaşarak muhtarlarımızdan tek tek bütün sorunları öğrendik. Kepez’i daha iyi bir geleceğe taşımak için kararlıyız, inanıyoruz. Kepez Antalya’nın yeniden doğan güneşi olacak” diye konuştu.

Yılmaz’ın Kepez Belediye Başkanlığı adaylığını duyan Kepez halkı haberi öğrendikten sonra büyük sevinç yaşayarak İrfan Yılmaz’ı tebrik mesajları ile kutladı.

İRFAN YILMAZ KİMDİR?

Doğum Tarihi: 29.10.1983

Doğum Yeri: Korkuteli

Medeni Durumu: Evli

Mesleği: İnşaat Mühendisi

İŞ HAYATI
2006 yılında ilk inşaat müteahhitlik firmasını kurarak serbest inşaat mühendisliği ve müteahhitliği işlerine başladı. 2016 yılında asansör imalat ve montaj firması kurarak faaliyete başladı. Halen inşaat müteahhitliği ve mühendislik firması olarak faaliyetlerini sürdürmekte.

EĞİTİM
Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği.

PROJE ÖNERİSİ
Yerelde kalkınmayı önceleyecek tarıma ve istihdama dayalı her ilçe özelinde çeşitli çalışmalar yapılması ve belediyecilik faaliyetinde aktif olarak vatandaş odaklı projelerde partimizin bulunması.

YABANCI DİL
İngilizce: Orta Seviye.

HOBİLER
Kayak yapmak, doğa yürüyüşü, yüzmek, tarih okumaları yapmak.

Tarih: 18-01-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum