1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Jazz Günleri’nin son konseri

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği 1. Jazz Günleri, 8 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Kürşat Başar Orkestrası ve Ezgi Bıcılı konseri ile sona eriyor.

Jazz Günleri’nin son konseri

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği 1. Jazz Günleri’nin dördüncü ve son konseri cumartesi akşamı HayatPark’ta gerçekleşecek. Geçtiğimiz üç hafta sonu Jülide Özçelik, Şenay Lambaoğlu ve Rumba Quartet grubunun sahne aldığı konserlerde HayatPark, binlerce müziksevere ev sahipliği yaptı.

İlk kez düzenlenmesine rağmen caz müziği dinleyicilerin büyük beğenisini toplayan etkinliklerin dördüncü ve son konserinde de Kürşat Başar Orkestrası ve Ezgi Bıcılı sahne alacak. 8 Ekim Cumartesi akşamı 20:30’da başlayacak konserin yine yoğun bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. Caz müziğini parka taşıyarak Konyaaltı’nda bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, geçtiğimiz üç haftada gerçekleştirdikleri konserler sonrası müzikseverlerden çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirtti. Etkinliklerin son konserine yine bütün vatandaşları davet eden Başkan Esen, önümüzdeki günlerde yine farklı birçok etkinlikle vatandaşları bir araya getireceklerini aktardı.

 

Tarih: 05-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum