1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kaleiçi’yle ITB’de!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 yılın ardından Messe Berlin’de fiziksel olarak düzenlenecek dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin’e ‘Kaleiçi’ konseptiyle katılacak. Muratpaşa’nın bu yıl ki sloganı ise “Kaleiçi’nin antik bakışları” oldu.

Kaleiçi’yle ITB’de!

Turizmde 2023’e ‘tüm zamanların en iyi başlangıcıyla’ giren ve 1 Ocak -28 Şubat tarihleri arasında havayoluyla gelen 450 bin 283 turiste ev sahipliği yapan Antalya, dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin’e hazırlanıyor.

Covid-19 pandemisi nedeniyle verilen 3 yıllık aranın ardından 7-9 Mart tarihlerinde Messe Berlin’de gerçekleştirilecek fuara Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi konseptiyle katılacak. Muratpaşa Belediyesi, bu yıl 54’üncüsü düzenlenecek fuarda sloganı “Kaleiçi’nin antik bakışları” olacak. Muratpaşa’nın 45 metrekarelik fuar standında Kaleiçi ve Antalya’nın simge yapılarından Hadrianus Kapısı’nın bir replikası da yer alacak.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni kültürler, insanlar keşfetme duygusuyla hareket eden, kente yayılan, esnafla bütünleşen bir turizmi geliştirmek için 2014’ten itibaren Kaleiçi’ni merkeze alan bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Bu çalışmaların sonucunda Antalya’nın tarihi kent merkezinde 12 ay devam eden bir turizm hareketliliğinin sağlandığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu süreçte Kaleiçi’ni birçok ulusal ve uluslararası turizm fuarlarına da taşıdık” dedi.

Tarih: 04-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum