1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kemer Cumhuriyet Meydanı adına yakışır hale getirildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’de yürüttüğü Cumhuriyet Meydanı’nı Yenileme Projesi’ni tamamladı. Meydan yeniden tasarlanıp düzenlenerek bambaşka bir görünüme kavuştu.

 Kemer Cumhuriyet Meydanı  adına yakışır hale getirildi

Kemer Cumhuriyet Meydanı yenilendi. Kent mobilyaları, yeşil alanları, aydınlatması, geniş kullanım alanı ile Kemer Cumhuriyet Meydanı modern bir görünüme kavuştu.

GENİŞ VE MODERN MEYDAN
Yaklaşık 2 milyon TL yatırım maliyetli Kemer Cumhuriyet Meydanı Kentsel Tasarım Projesi’nde daha önce süs havuzlarının kapladığı alanların projeye dahil edilmesiyle yaklaşık 4 bin metrekareyi bulan geniş bir meydan kazandırıldı. Böylece büyük ve kullanışlı bir tören alanı ortaya çıktı. Mevcutta bulunan süs havuzları, demirli demirsiz beton inşaat yapıları kaldırılarak zemine yaklaşık 1500 metreküp dolgu malzemesi serildi.

AYDINLATMA SİSTEMİ KURULDU
Kış aylarında yağmur suyu baskınlarını önlemek adına drenaj hattı döşendi. Meydanın zemini traverten ve bazalt malzeme ile kaplandı. Atatürk Büstü meydana yakışacak nitelikte yenilendi. Dekoratif oturma grupları konuldu. Meydan çevresinde bulunan ağaçların altına aydınlatma yapıldı. Meydanın simgesi olan kulede de revizyon ve tadilat gerçekleşti ayrıca aydınlatma sitemi kuruldu.

BİNLERCE BİTKİ İLE RENKLENDİ
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı da meydanda geniş çaplı bir çevre düzenlemesi ve peyzaj revizyonu gerçekleştirdi. Ekipler tarafından meydana 33 bin bitki dikildi. 1250 metrekare rulo çim serildi. Sera ve fidanlıklar da üretimi yapılan çalı grubu bitki dikimi ve mevsimlik çiçek dikimleri gerçekleşti.  Aynı zamanda ekipler meydanın sulama alt yapısını da yeniledi.

 

 

 

 

 

Tarih: 21-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum