1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kemer'de dezenfektan çalışmaları son hızla devam ediyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Kemer’de alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmaları hızlandırdı.

Kemer'de dezenfektan çalışmaları son hızla devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer’de halkın sağlığını düşünen Başkan Necati Topaloğlu, koronavirüsün Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren aldığı tedbirleri
sıklaştırdı. Başkan Topaloğlu’nun öncülüğünde dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Kemer’i adeta baştan sona ilaçlıyor.


Camiler, resmi kurumlar, toplu ulaşım araçları, duraklar, otogar, parklar ve kaldırımlar belediye ekiplerince koronavirüse karşı ilaçlanmaya devam ediyor. Adeta koronavirüse karşı canla başla savaşan belediye ekipleri, Liman Caddesi, Arslanbucak, Göynük, Beldibi, Kuzdere, Kemer merkez, Tekirova ve Çamyuva mahallelerinde kaldırımlarda parklarda dezenfekte çalışmalarına devam etti. Halkın sıkça ziyaret ettiği ve bulunduğu alanlarda ilaçlama çalışmalarına hızla devam eden ekipler, sokağa çıkan 60 yaş ve üstü vatandaşlara da evlerinden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

 

Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüs maalesef ülkemizde hızla yayılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızdan mümkün olduğunca evlerinden dışarıya çıkmamalarını rica ediyorum. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Kemer’de halkımızın sağlığını düşünerek Kemer’de her yeri koronavirüse karşı dezenfekte ediyoruz. 

 

Resmi kurumlar ve okullar başta olmak üzere dezenfektanların dağıtımını yapıyoruz. Virüse karşı alınan tedbirlere hep birlikte uyarsak bunun üstesinden ülke olarak geleceğimizden eminim. Ayrıca, Kemer Kaymakamımız Murtaza Dayanç öncülüğünde belediyemizin desteğiyle evde bakıma muhtaç yaşlı ve hastalarımıza gıda yardımı
yapılacak. Belediye olarak kaymakamlığımıza üç adet araç tahsis ettik.” diye konuştu.
 

Tarih: 23-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum