1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kemer için bir fikrim var dediler!

KEMİAD’ın düzenlediği projeye 137 fikir kayıt yaptırdı. Yarışma kapsamında seçilecek en iyi 5 proje sahibi 04 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek gala gecesinde açıklanacak ve çeşitli ödüller verilecek.

Kemer için bir fikrim var dediler!

KEMİAD’ın düzenlediği projeye 137 fikir kayıt yaptırdı. Yarışma kapsamında seçilecek en iyi 5 proje sahibi  04 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek gala gecesinde açıklanacak ve çeşitli ödüller verilecek.
KEMİAD ( Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği )’ın 2019 yılı Aralık ayı itibarı ile başlattığı ve üç ay sürerek Şubat ayı sonunda sona eren  “ Kemer için bir fikrim var!” projesine ilgi büyük oldu. Kemer’e katkı sunulması planlanan ve Olympos Teleferik ile Limak Limra Otel’in ana sponsorluğu ile gerçekleştirilen projeye 137 değişik proje, Kemer için bir fikrim var dedi. KEMİAD Yönetimi ve Jüri üyeleri konu hakkında bilgi vermek ve kriterleri belirlemek üzere Kemer Pastanesi toplantı salonunda bir araya geldi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bunan KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, gelen fikirlerin Jüri tarafından değerlendirilmeye başlandığını ifade ederek, 04 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecekleri Gala gecesi ile dereceye girenleri açıklayıp ödüllerini vereceklerini söyledi.


04 Nisan 2020’de açıklanacak!
Başkan Rıza Sönmez “ Uzun zaman yönetim kurulumuz başta olmak üzere, Kemer dinamikleri ile Kemer için bir fikrim var!  Projesini hayata geçirmek için görüş alış verişinde bulunduk. Ve yaklaşık üç ay önce hazırladığımız web sayfamızdan yarışmayı başlattık. Yarışmaya katılanlar www.kemericinbirfikrimvar.com sayfası üzerinden başvuru formuna görüşlerini aktardılar. Yarışmamıza ilgi büyük oldu. 28 Şubat itibarı ile başvurular tamamlandı. Bugün itibarı ile jüri üyelerimiz ile toplandık. Kısa sürede gelen fikirlerde oluşturacağımız kıstasları belirleyerek elemeleri yapılacağız ve en iyi fikirleri jüri üyelerimiz ile belirleyeceğiz. 31 Mart tarihine kadar en iyi ilk beş fikri belirlemiş olacağız. 4 Nisan 2020 tarihinde de Kemer’de gerçekleştireceğimiz bir gala gecesi ile hem esin kaynağı olacak fikirler neticesinde dereceye girenleri açıklayacağız hem de ödülleri vereceğiz.  İnşallah Kemer için fayda sağlayacak eserlere vesile olacağız. Bu yarışmada sponsor olan ana sponsorumuz Olympos Teleferik’e ve Limak Limra Otel’e de çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Sayfa açık, fikirleri yazamaya devam edebilirler!
Yarışma kapsamında seçilecek en iyi 5 proje sahibine Kemer’de konaklama verileceğini de söyleyen Başkan Rıza Sönmez “ Bölgemizde ödüllere katkı koymak isteyen işletmeler olursa onları da ilave edeceğiz. www.kemericinbirfikrimvar.com sayfamız yarışma sona ersede şu anda açık. Kemer için fikri olanları bu sayfamıza bekliyoruz. Gelen fikirler ilgili birimlere aktarılacak” diye konuştu.

Tarih: 02-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum