1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kent Meydanına Girişler Kapatıldı

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Kent Meydanı ve Rekreasyon Alanı düzenlemesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Kent Meydanına Girişler Kapatıldı

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Kent Meydanı ve Rekreasyon Alanı düzenlemesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların sağlığı için kent meydanına girişlerin kapatıldığını ifade etti. Finike Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmalar sürecinde vatandaşlara gösterdikleri anlayış için teşekkür eden Başkan Geyikçi, “İlçemiz genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve ilçemizi hak ettiği değere ulaştırabilmek adına birçok farklı alanda çalışmalar yürütüyoruz. Bugün Finike’ye yakışacak kent meydanımızdaki çalışmaları inceliyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve can güvenliği için alana giriş-çıkışlar kapatıldı. Özellikle kıymetli evlatlarımızı inşa ve çalışma yapılan alanlardan uzak tutmak için ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza bu süreçte gösterdikleri anlayış ve duyarlılıkları dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.  

 

Tarih: 24-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum