1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kepez'de bayram korteji yasakları deldirtti.

Kepez Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca araçların yer aldığı ‘Bayram Korteji’ ile ilçe sakinlerinin bayramını kutlarken, sokağa çıkma yasağına rağmen çok sayıda çocuk şeker almak için korteje koştu.

Kepez'de bayram korteji yasakları deldirtti.

Kepez Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleyici tedbirler kapsamında Ramazan Bayramı’nda uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında ilçe sakinleri ile temasa geçmek için rengarenk şekerlerle süslenen araçlardan oluşan ‘Bayram Korteji’ düzenledi.

Bayram boyunca cadde cadde, sokak sokak gezen kortejde  Kültür TIR’ında yer alan Kepez Belediye Orkestrası ve müzik grupları, sergiledikleri canlı performans ile ilçe sakinleri coşkulu anlar yaşattı.

‘Bayram Korteji’ bayramın ikinci gününde Altınova Bölgesinde; Orta, Menderes, Düden, Sinan ve Göksu Mahalleleri, Kepez Doğu Bölgesi’nde; Teomanpaşa, Mehmet Akif, Düdenbaşı, Güneş, Sütçüler, Habibler, Baraj, H. Karakaş, Beşkonaklar Mahalleleri, Varsak Bölgesinde ; Demirel, Menderes, Esentepe, Altıayak, Aydoğmuş, Varsak Karşıyaka, Aktoprak, Zeytinlik, Ayanoğlu ve Şelale Mahallelerinde vatandaşlara ulaşırken, çok sayıda vatandaş ise yasağa rağmen sokağa çıkıp eğlenceye dahil oldu, çocuklar ise şeker almak otobüse koştu.

Özellikle akşam saatlerinde sokağa inip vatandaşlar ile karşılıklı oynayan Başkan Tütüncü nedeniyle vatandaşların sokağa çıkma yasaklarını delmesi ve sosyal mesafe kurallarını esnetmesi gözlerden kaçmadı.

Bayramda evde kalarak yasaklara uyan pek çok vatandaş ise yapılan paylaşımların altına bıraktıkları ilginç yorum ile dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ise kortejin ara sokaklara gelmediğinde şikayet etti.

Nova42370947
Yollarda n’aptınız kendinizi alkışlattık şaşalçılara siz sokakta rahat gezdiniz millet evde hapis Allah müstehakınızı verecek milletle dalga geçmeyin akşam ezanı okunurken siz çalıp oynadınız buda gözümden kaçmadı sayın başkanım

@HTutuncu

adlı kişiye yanıt olarak
Yav bayramda ara verecem dedim olmuyor Kızıyorum gene şow gene şow şow men Hakan tutuncu
 
ve adlı kullanıcılara yanıt olarak
Büyük şehir şeker dağıttı dediler arfe gün biz hiç duymadık sordum mahalle duymamis Kepez belediye dağidiyor dediler yine duymadık hep aynı yoldanmi geçerler dagidanlar acaba keske bizlerin evinde cadde kenarında olsaydı selamlar
 
adlı kullanıcılara yanıt olarak
Bayram heyecanı sadece evleri ana caddeye bakanlar için tüm hızıyla sürüyormuş ve biz bu sözde heyecana bile ortak olamadık.....
 
adlı kişiye yanıt olarak
Kime el sallıyonuz merak ettim
 
adlı kişiye yanıt olarak
Bayramda bari şow menlik yapmayaaa
 
 
 
 

Tarih: 27-05-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum