1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kepez’de Huzurevi ve kadın karavancılar buluşması

Şefkat ve Huzur Evi Kadın Karavancılar Buluşması etkinliği Macera Ormanında gerçekleştirildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de katıldığı etkinlikte huzurevi sakinleri ve kadın karavancılar gönüllerince eğlendi.

Kepez’de Huzurevi ve kadın karavancılar buluşması

Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzur Evi ile Kadın Karavancılar tarafından düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri ve katılımcılar güzel bir vakti paylaşma imkanı buldular. Kadın Karavancılar Korosu Türk Halk Müziği konseri verdi. Muhteşem konsere huzur evi sakinleridealkışlarla tempo tutarak, eşlik etti. ‘Kadın Karavancılar’  adlı grubun kurucusu ve yöneticisi Yıldız Can, böyle güzel bir etkinlikle huzurevi sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Tütüncü, “Antalya da mavi ile yeşilin en güzel birleştiği noktalarından birisi olan Kepez ormanlarında sizleri misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. “ dedi.

SEVGİ BULUŞMASI
“Huzur ve şefkat evlerimizin sakinleri ile kadın karavancılarımızı burada biraraya getiren şeyin sevgi olduğunu, ilgi olduğunu, topluma karşı bir takım güzellikler verme isteği, iştiyakı olduğunu çok iyi biliyorum. “ diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Bu güzel günü sizlerle paylaşmaya geldim, kalpler dolusu sevgiyle geldim. Birbirimize sarılarak sevgimiz artırmaya geldim. Heyecanımızı gönül sevincimizi yükseltmeye geldim. Hepiniz kalbimize, Kepez ormanlarına hoş geldiniz. Hoşluklar getirdiniz. Birbirimizi sevmekten, birbirimize sevgiyle sarılmaktan , birbirirmize bu güzel şehri cennet kılmaktan daha güzel ne olabilir. Güzel bir gün bütün güzelliğiyle sürsün“ diye konuştu.

Tarih: 27-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum