1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kırcami’de değişim başlıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’da 8 mahallenin tamamı, Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir bölümünü içine alan Kırcami’de, pazartesiden itibaren inşaat ruhsatı için gerekli olan imar çap belgelerini vermeye başlayacaklarını söyledi.

Kırcami’de değişim başlıyor

Kırcami, Antalya kent merkezinde 10 mahalleyi içine alan 1481 futbol sahası genişliğindeki bölgenin genel adı. Bölgede, toprak taşınarak yapılan arazi iyileştirmeleriyle 1970’li yıllarda başlayan tarımsal üretim, ilerleyen yıllarda toprağın yorulması, kirlenmesi gibi nedenlerle sürdürülemez hale geldi. Bölgenin sınırını çizen Özgürlük Bulvarı ve çevresinde apartmanlar, siteler yükselirken Kırcami, imar ve tapu sorunlarıyla baş başa kaldı.

Belediye meclislerinde yapılan planlar, o planlara karşı açılan davalar, itirazlar arasında 40 yıl geçti. Ancak, Başkan Ümit Uysal, hafta içi yaptığı açıklamayla Kırcami için artık tüm süreçlerin bittiğini ve Kırcami tapularının bölge sakinlerine verilmek üzere belediyeye intikal ettiğini açıkladı. Uysal, Kırcami için yeni bir aşamanın 20 Mart Pazartesi’den itibaren başlayacağını söyledi. Başkan Uysal,  pazartesiden itibaren inşaat ruhsatı alabilmek için gerekli olan imar çap belgelerini vermeye başlayacaklarını belirtti. 

Tarih: 18-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum