1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Konyaaltı sahilinde yeni uygulama...

Antalya'nın dünyaca ünlü plajında yeni kurallar

Konyaaltı sahilinde yeni uygulama...

Konyaaltı Sahili’nde plaja rastgele havlu serip güneşlenme ya da denize girme dönemi tamamen tarih oldu ve yeni bir uygulama başlatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulama kapsamında sahilin belediyeye ait halk plajı statüsündeki alanın tamamında özel alanlar oluşturuluyor.

Sahile sabitlenen ahşapların etrafı halatlarla sarılarak 9 metrekarelik özel alanlar oluşturuldu. Belediye personellerinin yarına kadar halk plajında 200 kişinin aynı anda hizmet alacağı özel alanları tamamlaması planlanıyor. Ayrıca sahille ilgili bazı yeni kurallar ve yasaklar da getirildi. Plaja aileelr kalabalık gelirlerse aynı aileden yalnızca 3 kişi 9 metrekarelik alanı kullanabilecek.

Sahile gelen her tatilci, soyunma kabinlerinin olduğu noktada bir turnikeden geçecek. Bu turnikede bazı kontroller yapılacak ve tatilcilere maske, eldiven ve bu özel alanların kullanımıyla ilgili bir bilgilendirme kitapçığı verilecek.

Tatilciler plaja rastgele havlu serip güneşlenemeyecek ve 9 metrekarelik özel alanları kullanmak zorunda olacak. Tatilcinin boşalttığı özel alan dezenfekte edildikten 20 dakika sonra yeni birine tahsis edilecek. Ayrıca plajda sigara içmek de yasaklandı.

Tarih: 27-05-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum