1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Konyaaltı yeni seri peşinde!

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 21 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tekirdağ Spor Kulübü maçından galibiyetle dönmek istiyor.

Konyaaltı yeni seri peşinde!

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 9’uncu hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Tekirdağ Spor Kulübü ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Görele Belediyespor’u mağlup eden Mavi Kelebekler, Tekirdağ deplasmanına da oldukça olumlu bir havada hazırlanıyor.

GALİBİYETLE DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, deplasmanda mücadele edecek olan hentbol takımına başarılar diledi. Esen, “Kendi saha ve seyircimiz önünde aldığımız galibiyet hem takımı hem bizleri sevindirdi. Üst sıraları hedefleyen takımımızın deplasmanda da aynı performansı sergileyerek galibiyetle Antalya’mıza dönmelerini diliyorum” dedi.

YENİ BİR SERİ HEDEFİ
Kadın Hentbol Takımı antrenörü Birol Ünsal ise “Görele maçını kazanmak bizim için üst sıralardan kopmamak adına önemliydi. Takıma da olumlu bir şekilde yansıdı. Hafta sonunda oynayacağımız maça bu anlamda olumlu bir havada hazırlanıyoruz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak ve yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Oyuncularıma başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

MAÇ PAZAR GÜNÜ
Tekirdağ Spor – Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 21 Kasım Pazar günü saat 14:00’te Marmara Ereğlisi İlçe Spor Salonu’nda oynanacak. Sporseverler maçı, belediyenin youtube ve sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilecek.

Tarih: 17-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum