1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kreşlerde belirsizlik sürüyor, kreş sahipleri kararları bekliyor.

Pek çok ailenin ihtiyaç duyduğu kreşler covid19 kapsamında zorunlu olarak kapatılırken, okullar ise normalleşme kapsamında tatil edildi.

Kreşlerde belirsizlik sürüyor, kreş sahipleri kararları bekliyor.

Ancak kreşler akıbetlerinin ne olacağı konusudna hala tedirginlik yaşıyor, normalleşme sürecinin kendilerinde uzayacağını düşünüyor.

Pek çok veli çalışmak zorunda olduğu için çocuğunu kreşe yazdırmak zorunda ancak bir taraftanda pandemi riski velileri tedirgin ediyor. Panedemi sürecinde hem çalışıp hem de çocukarına bakmak için alternatifler üreten veliler, tekrar normal hayata nasıl dönecekleri konusunda endişeler taşıyor.

Diğer taraftan kreşler normalleşme kapsamında açılış hazırlıklarını yaparken, covid19 belge zorunluluğu olacak mı sorusunun yanı sıra, hijyen kurallarındaki netlşmeyen bazı detaylar kreş sahiplerini zorluyor.

Çocuğu kreşe gitmediği için aylık ödemesi gereken ücreti ödemeyen veliler nedeniyle zor durumda kalan kreşler, yeni dönemde tahsilat konusuda daha garantili bir yol izleyeceği düşünülüyor.

Öte yandan hükümetten kayıpları ile ilgili alternatif çözümler bekleyen kreşler, yeni dönemde velilerden ücreti yıllık olarak almayı hedefliyor.

Tarih: 22-05-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum