1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kurbanlık pazarı açıldı

Finike Belediyesi; halkın kontrollü bir ortamda kurbanlıklarını satın alabilmesi için yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ‘Kurban Pazarını’ hizmete açtı. Turunçova mahallesinde bulunan düğün salonunun arkasına kurulan kurban pazarına esnaflar gelmeye başladı.

Kurbanlık pazarı açıldı

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yaklaşık 3 bin metrekare alana kurulu pazar yerinde, 14 esnafın satış yapacağını açıkladı.

Başkan Geyikçi, “Hemşerilerimizin sağlıklı bir ortamdan kurbanlıklarını satın alabilmeleri için başlattığımız çalışmaları tamamladık. Pazaryerinde kurbanlıklar için bölünmüş alanlar olduğu gibi kamyonların üzerinde satış yapılabilecek alan da olacak.

Pazar yerinde yoğunluğun başlaması ile birlikte Belediyemiz bünyesinde görevli hemşiremiz koronavirüs ile ilgili alınan önlemler çerçevesinde çalışmalar da yapacak” dedi.

Pazar yerinin girişine rahatça ulaşılabilmesi için yönlendirme tabelaları koyulduğu gibi, esnafın kişisel hijyenini sağlayabilmesi için satış yerine banyo da kuruldu.

Tuvalet ve çay ocağının da bulunduğu pazaryerinde kurbanlıkların sağlığı ve gerekli evraklara sahip olup olmadığı yönünde denetim de yapılacak. Başkan Geyikçi, “Kurban Bayramında vatandaşımızın kurbanlarının kesimi için kesim alanı da oluşturacağız” diye konuştu.

 

Tarih: 20-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum