1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KUTSO’dan KOSGEB Destekli Almanya İş Gezisi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen yurtdışı iş seyahatinde Batı Antalyalı iş adamlarımız önemli ihracat bağlantıları yaptı.

KUTSO’dan KOSGEB Destekli Almanya İş Gezisi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen yurtdışı iş seyahatinde Batı Antalyalı iş adamlarımız önemli ihracat bağlantıları yaptı.
İş seyahatine 5-8 Şubat 2020 tarihleri arasında Kumluca’dan, Fethiye’ye kadar tarım sektöründe hizmet veren 25 iş adamı katıldı.
Bu yıl 135.000 metre kare alandan oluşan, 90 katılımcı ülkeden 3200 standın yer aldığı ve 130 ülkeden ziyaretçinin geldiği dünyanın en büyük yaş meyve sebze fuarı olan Berlin FRUİT LOGİSTİCA fuarı ziyareti çok verimli geçti.
Fuarın ilk günü tam gün olarak fuar ziyareti gerçekleştiren heyet ikili iş görüşmeleri yapma ve yaş meyve sebze sektöründe yenilikleri inceleme fırsatı buldu.
Fuarın 2. gününde Türk-Alman ticaret odasında Almanya’da ticaret ve yaş meyve ve sebze sektörü ile ilgili Türk-Alman ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri Okan ÖZOĞLU tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Türk-Alman ticaret ve Sanayi Odası, İtalya ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında yürütülen Fresh-Online projesi hakkında bilgilendirme yaptı. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Genel Sekreter Mesut Bakar günün anısına plaket ve Bölgemiz yöresel ürünlerinden oluşan hediye takdim etti. Ticari heyet öğleden sonraki zamanda fuar ziyaretine devam etti.
Fuarın 3. gününde sabah erken saatlerde Berlin Yaş Meyve Toptancı hali ziyareti gerçekleşti. Ziyaret sırasında Türkiye’den ve diğer ülkelerden gelen ürünleri inceleme fırsatı oldu. Berlin hal üyeleri ile ikili iş imkanları görüşüldü. Hal ziyaretinden sonra heyet fuar ziyareti ile 2020 Fruit Logistica Fuarı ziyaretini tamamladı.
Seyahatte iş adamlarımıza odamız tarafından, %50 KOSGEB desteği imkanı sağlandı. 

Tarih: 18-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum