1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Manavgat Belediyesi'nde toplu sözleşme imzalandı

Manavgat Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak görev yapan 147 Manavgat Belediyesi çalışanını ilgilendiren Toplu Sözleşme imzalandı.

Manavgat Belediyesi'nde toplu sözleşme imzalandı

Manavgat Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak görev yapan 147 Manavgat Belediyesi çalışanını ilgilendiren Toplu Sözleşme imzalandı. İmza töreninde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Disk Genel İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük, belediye başkan yardımcıları İsmail Hakkı Ödevoğlu, Semra Öztürk ve İnsan Kaynakları Müdürü İmdat Yakup Turgut yer alırken, DİSK heyetinde ise şube sekreteri İbrahim Halıcı, sendika yönetiminde yer alan Arif Mıstık, Turgut Belen, Mustafa Uysal ve Veli Yaman bulundu.

 

147 kadrolu işçi adına toplu sözleşme protokolü Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Sendika Başkanı Vedat Küçük arasında imzalandı. 15.01.2020 tarihi ile 15.01.2022 tarihleri arası süresince geçerlilik sağlayacak olan toplu sözleşmenin neticeye gitmesinden duyduğu mutluluğu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat’a birlikte hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum görev arkadaşlarımızın öz haklarını kapsayan sözleşmeleri hayırlı uğurlu olsun. Emek en yüce değerdir. Manavgat Belediyesi olarak bütün yol arkadaşlarımızın haklarını emek değerleri kapsamında ilkeli bir şekilde savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih: 12-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum