1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mavi Bayrak Gökliman’da

Gökliman Plajı; temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli ve uygar bir çevrenin sembolü olduğunu simgeleyen Uluslararası Mavi Bayrak Ödülü’nü bu yıl da aldı.

Mavi Bayrak Gökliman’da

Gökliman’ın Mavi Bayrağı, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TURÇEV) Antalya İl Koordinatörü Lokman Atasoy’un katıldığı törenle göndere çekildi. Ardından Başkan Geyikçi’ye Mavi Bayrak sertifikası verildi.

Başkan Geyikçi, Mavi Bayrak töreninde yaptığı konuşmada, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘Hiç şüphesizdir ki Antalya dünyanın en güzel yeridir’ dedi. Finikemiz’de sahilleriyle, koylarıyla, yaylalarıyla, doğasıyla, ormanlarıyla, coğrafi işaretli ve ABD’de ödül almış lezzetli portakalıyla Antalya’nın en güzel yeridir. Bu vesileyle yerli ve yabancı misafirlerimizi keyifli bir tatil geçirmeleri için ilçemize davet ediyorum. Gökliman Plajı, ilçemizin önemli bir değeri. Bu yıl da Mavi Bayrak Ödülü’ne layık görüldü. Plajımız, Mavi Bayrak ile temiz, bakımlı, donanımlı ve güvenli olduğunu bir kez daha ispatladı” diye konuştu.

Finike Belediyesi olarak Gökliman Plajı’nda Finike halkına ve tatilcilere kaliteli bir hizmet verebilmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Geyikçi, “Tesisimiz misafirlerine kaliteli bir hizmet vermekte. Korona salgını nedeniyle alınan kararları da harfi harfine yerine getirmekte. Hemşerilerimiz ve misafirlerimiz gönül rahatlığı ile tesisimizi kullanabilirler” diye konuştu. TURÇEV koordinatörü Atasoy ise Finike’nin sahilleri ile koyları ile alternatif turizmin merkezi olmaya aday olduğunu ifade ederek, planlı ve programlı çalışmalarla kısa sürede turizm anlamında önemli mesafe kaydedeceğine inandıklarını söyledi. TURÇEV koordinatörü Atasoy, Gökliman’ın Mavi Bayrak ödülü alması nedeniyle Başkan Geyikçi’yi tebrik etti.

 

Tarih: 07-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum