1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Menderes Türel'den "kıyas" açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel, Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in youpun bakıma kaldırılmasının ardından yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekmişti. Türel, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Menderes Türel'den

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhğittin Böcek'in yoğun bakıma kaldırılmasının ardından Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel'in "hizmet kıyası" paylaşımı dikkatleri üzerine çekmişti.


(Menderes Türel'in o paylaşımı)


Türel paylaşımın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada "Kimse Muhittin Böcek'in sağlık sorunları üzerinden siyaset yapmasın. Bu yaklaşım Sayın Böcek'e yapılan en büyük haksızlıktır. Sosyal medyada Sayın Böcek ile hiç ilgisi olmayan eski ve yeni fotoğrafların gündem olduğu bir kampanyada Antalya'yı hatırlatmayı çarpıtmak, hizmet üretemeyen siyasi sapkınların marifetidir.

Muhittin Böcek'e ilk geçmiş olsun temennisinde bulunan bir kişi olarak bir kez daha kendisine Allah'tan şifa diliyorum. Böcek'in sağlık sorunlarını siyasete alet edenleri de sağduyuya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tarih: 10-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum