1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mezunlar yemin ederek mesleklerine ilk adımı attı.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ‘2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yemin Töreni’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda Klasik Müzik dinletisiyle başlayan tören açılış konuşmalarının ardından Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Gerontoloji Bölümünün yemin töreniyle devam etti.

Mezunlar yemin ederek mesleklerine ilk adımı attı.

Tören açılışında konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygen Yılmaz, “Bugün burada sevgili öğrencilerimizin hayat boyu unutmayacakları bir anı birlikte yaşamak için toplandık. Kendilerini tebrik ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum. Kendilerinin yetişmesinde emeği geçen ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyorum. Bugün mezun veren her iki bölümümüz de tercih edilen önemli bölümler.Gerontoloji Bölümümüz Türkiye’de 1 numara. Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan hocamız alanında duayen kabul edilen bir isim. Gerontoloji Bölümünün Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesine katılmasıyla iş olanakları da arttı. Beslenme ve Diyetetik Bölümümüz de Üniversitemizde en yüksek puanlı bölümlerden birisi. Her geçen gün daha kıymetli hale gelen bir bölüm. Antalya da zaten cazibesi olan bir yer. Önümüzdeki yıllarda çok daha tercih edilen bir bölüm olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

ZORLUKLAR KARŞISINDA YILMAYINIZ
Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, “Sevgili gençler, hayat sırf meslekten ibaret değil. Gelecekte mesleğinizin yanı sıra diğer önemli yaşam kararlarını da almanız ve yaşamın neredeyse kaçınılmaz olan zorluklarının üstesinden gelmeniz gerekecek. Mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Ama hiç risk yoksa, hayatın neşesi ve heyecanı olmaz. Zorluklar karşısında yılmayınız. Zorlukları motivasyon aracı sayınız ve başarıyla üstesinden geleceğiniz her zorluğun sizi hedefe yaklaştıracağını unutmayınız. Artık ileriye bakmalısınız. Geleceği planlamalısınız. Planlar bazen tutmaz. Bu sizi yıldırmamalı, yola azimle devam etmelisiniz. Bu konuda Gerontologlar olarak geçmişimiz, tarihimiz ve sizlerden öncekilerin göstermiş olduğu çabalar sizlere yol gösterecektir. Yolunuz açık olsun.” diye konuştu.

BİZLERİ VE AİLELERİNİ HER ZAMAN ONURLANDIRACAKLAR
Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hülya Kamarlı Altun, “Bugün Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Gerontoloji Bölümü Programlarından mezun olacak öğrencilerimizi uğurlamak için buradayız. Yemin törenimizin çoşkusu yanında, Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak ilk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu da yaşıyoruz. Bu gurur sadece üniversitemize, fakültemize ve eğitimini başarı ile tamamlayan mezunlarımıza değil çocuklarının bu günlere gelmesinde her türlü fedakarlığı gösteren değerli ailelerine de aittir. Bugün Beslenme ve Diyetetik Bölümünün ilk mezunları olarak meslek hayatlarına uğurladığımız öğrencilerimiz bundan sonraki süreçte de onlara öğrettiğimiz bilgilerin ışığında elde edecekleri başarılarla bizleri ve ailelerini her zaman onurlandıracaklar.” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin 4 yıl boyunca biriktirdikleri anılarından oluşan slayt gösterilerinin de ekrana yansıtıldığı tören, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Gerontoloji Bölümünü öğrencilerinin yemin ederek meslek hayatlarına adım atmalarının ardından keplerini havaya atmaları ile son buldu.

Tarih: 15-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum