1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasına erken start.

Her yıl yapılan ve 25.'si gerçekeşecek olanMiss Mediterranean Güzellik Yarışmasının Ana sponsoru AY-ÇA Estetik oldu.

Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasına erken start.
Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasına 24 yıldır 5 defa Ana sponsorluk yapan, AY-ÇA Estetik  Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Yılmaz, “Türkiye’nin sayılı geleneksel yarışmalarından biri olan ve bölgemize hareket getiren,Türkiye’nin ve bölgemizin tanıtımına büyük katkısı olan bu yarışmaya Ana Sponsor olmaktan gurur duyuyorum” dedi ve Cumhuriyetimizin 100.Yılında  böyle bir geleneksel etkinlikte Ana Sponsor olarak destek vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.
 
BULUT’TAN AY-ÇA ‘ YA TEŞEKKÜR…
Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasının 5.kez  ana sponsorluğunu yapan AY-ÇA Estetik Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Yılmaz’a Ana Sponsor olarak  verdiği destek dolaysıyla çok teşekkür ettiğini belirten Tanıtım Productin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut; bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetlere imkanı olan iş insanlarının destek vermesi çağrısında bulundu.
 
İMZA TÖRENİNE MISS MEDITERRANEAN 2022 KRALİÇESİ VE 2018 MISS AY-ÇA GÜZELİ KATILDI …
5. kez Ana Sponsor olduğu için,bu yıl ilk defa AY-ÇA Estetik adına düzenlenen Miss Mediterranean 2023  Ana Sponsorluk imza törenine Miss Mediterranean 2022 Kraliçesi Zelihanaz Özer ve 2018 yılında Miss AY-ÇA seçilen İpek Arsu’da katıldı.
 
MISS MEDİTERRANEAN 2023 ADAY BAŞVURULARI KASIM 2022 DE BAŞLAYACAK VE FİNAL MAYIS 2023’TE…
Tanıtım Production tarafından 2023 yılı mayıs ayı sonunda bu yıl 22.si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2023 Güzellik yarışmasının aday başvuruları 21 kasım 2022’de başlayacak. Müracaatlar online olarak www.missmediterranean.com.tr  ve www.tanitim.com.tr adreslerinde yayınlanan başvuru formlarıyla yapılacak.

Tarih: 17-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum