1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muhtarlar ve vatandaşlar Konyaaltı Sahili’nde çöp topladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde ‘Deniz Bizim Plaj Bizim, Birlikte Koruyalım’ sloganıyla temizlik yaptı. Gürsu ve Altınkum mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen temizlikte sahillerin temiz kalması için farkındalık yaratıldı.

Muhtarlar ve vatandaşlar Konyaaltı Sahili’nde çöp topladı

Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni gelecek nesillere temiz bırakmak adına sahilde temizlik çalışması yaptı.

Yaz aylarında vatandaşların akın ettiği Konyaaltı Sahili’nde ‘Deniz Bizim Plaj Bizim, Birlikte Koruyalım’ sloganıyla gerçekleşen etkinliğe Gürsu ve Altınkum mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve belediye görevlileri katıldı.

TOPLANAN ATIKLAR SERGİLENDİ
Toplanan çöpler türlerine göre ayrılarak farkındalık yaratmak adına plajda sergilendi. Vatandaşlar, özgürce faydalandıkları deniz ve sahillere yanlarında getirdikleri çöplerini bırakmamaları konusunda uyarıldı. Temizlik etkinliği sonunda katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantta çay ve simit ikram edildi.

“SAHİLLERİ TEMİZ BIRAKALIM” ÇAĞRISI
Konyaaltı Sahil temizliğine mahalle sakinleriyle katılan Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday, “Gözbebeğimiz Konyaaltı Plajı’na gelen misafirlerimizin lütfen sahilli buldukları gibi temiz bırakmalarını rica ediyorum. Kentimize gelen herkes, denize girsin tesislerden faydalansın ama giderken temiz bıraksın.  Biz bu denizi, bu doğayı bir sonraki kuşaklara aktarmak istiyoruz” dedi.

MUHTARDAN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Altınkum Mahalle Muhtarı Eyüp Karakaya ise, “Vatandaşlarımızın sahili temiz kullanmasını rica ediyoruz. Bu konuda uyarılar yapılmasına rağmen bazı vatandaşlarımız zaman zaman kurallara uymayabiliyor. Yapmış olduğumuz etkinlikle farkındalık yaratmak istedik.

Vatandaşlarımız denize girerken, ellerimize çöp poşetlerini alarak sahilde temizlik yaptık. Bir sonraki kuşaklara güzel ve temiz bir sahilin bırakılması için vatandaşlarımıza örnek olmak istedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve ekibine böyle bir etkinlik vasıtasıyla bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerin tekrar edilmesini isterim” diye konuştu. 

Tarih: 24-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum