1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muratpaşa’da eTwinning ödül töreni gerçekleştirildi.

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning kalite etiketi ödül töreni, Sabiha Gökçen Anaokulu’nda gerçekleştirildi. Törende başarılı projeler yürüten 123 öğretmene Ulusal ve Avrupa kalite etiketi belgeleri ile 53 okul yöneticisine de okullarına ait Ulusal ve Avrupa kalite levhaları verildi.

Muratpaşa’da eTwinning ödül töreni gerçekleştirildi.

Sabiha Gökçen Anaokulu’nda gerçekleştirilen eTwinnig Ödül Törenine Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Törenin açılış konuşmasında kalite levhaları alan okul yöneticileri ile kalite etiketi alan öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar ‘Bugün burada bulunan öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz çok kıymetli işlere imza attı. Öğrencilerini eTwinning sayesinde proje temelli çalışmalarla tanıştırarak gelişimlerine çok büyük katkıda bulundu. eTwinning projelerinin önemi pandemi döneminde bir kat daha anlaşıldı. Bu proje herkesin evlere kapandığı dönemde nefes aldırdı. O süreçte eTwinning, okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi çocuklarımızı farklı kültürlerle, farklı insanlarla tanışmasını sağlayan bir çıkış kapısı bir nefes kanalı oldu. Bu projelerimizin artarak çoğalmasını tüm okullarımıza yayılmasını canı gönülden istiyoruz. Bu konuda da her türlü desteği vereceğiz. Törenimizde 123 öğretmen Ulusal ve Avrupa kalite etiketi belgelerini, 53 okul yöneticisi de okullarına ait Ulusal ve Avrupa kalite levhalarını takdim edeceğiz’ şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ‘ Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen eTwinning faaliyetleri kapsamında, 2021 yılında Antalya’da Avrupa etiketlerinde yüzde 132’lik, ulusal kalite etiketlerinde yüzde 253’lük artış sağlandı. Özellikle Muratpaşa’da görev öğretmenlerimiz eTwinning projelerinde aktif rol alıyor. İşte bu veriler bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu, sizlerin de ne kadar gayretli ve fedakâr olduğunuzu gösteriyor. Bu çalışmada başta eTwinning il ve ilçe koordinatörlerimize, siz değerli okul müdürlerimize ve fedakâr proje yürütücü öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Program ödül töreni ve pasta kesiminin ardından son buldu.

Tarih: 08-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum