1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muratpaşa'da falezler hazırlanıyor.

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, dünyaca ünlü falez sahil bandında yer alan plajlarını ‘normal yeni’ düzenle açmak için çalışmalara başladı. Plajların kışın sökülen ahşap platformlarının yakın zamanda montajına başlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Ümit Uysal, plajların kullanımında konuyla ilgili açıklanacak genelgelerin belirleyeceği olacağını söyledi.

Muratpaşa'da falezler hazırlanıyor.

Başkan Uysal, belediyenin falez plajlarının ahşap ve sökülebilir malzemeden yapıldığı için belli bir montaj süresine ihtiyaç duyduklarını belirtirken şezlongların yerleşiminden, aynı anda kaç kişinin plaja alınacağına kadar birçok detayın ilerleyen günlerde değerlendirileceğini kaydetti.

Muratpaşa Belediyesi’nin falez sahil bandında 5 plajı bulunuyor.  İlk plajını 2016’da İnciraltı Falez Plajı’yla açan Muratpaşa Belediyesi, Mobil ve Erdal İnönü Kent Parkı falez plajları, Erenkuş Falez ve son olarak Konserve Koyu Falez Plajı’nı hizmete açtı. Her birinde mavi bayrak dalgalanan plajlarda Muratpaşa Belediyesi, deniz suyunun temizliği, çevre yönetimi, kullananların ihtiyaçlarına cevap verecek donanım ve güveliği garanti ediyor.

Tarih: 20-05-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum