1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muratpaşa'ya kadın aday!

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Funda Aras, bugün İyi Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği programla Muratpaşa İlçe Başkan adaylığını açıkladı. Toplantıya çok sayıda partili katıldı.

Muratpaşa'ya kadın aday!

Funda Aras’ın adaylık açıklamasından önce açılış konuşması Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran tarafından yapıldı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran konuşmasında “İlk defa Antalya da bir kongre yapacağız. Ne mutlu, bugün bir aday tanıtımıyla bir aradayız. Ben inanıyorum ki İyi Parti’miz her geçen gün katlanarak büyüyecek. Önümüzdeki ilk seçimlerde Türkiye’ye mühürünü basacak İyi Parti olacak. İyi Parti Antalya’da birinci parti olacak buna da can-ı gönülden inanıyoruz. Birbirimizle sohbet ediyoruz. Hepimizin çevresinde komşuları, akrabaları Ak Parti’de kayıtlı insanlar var. Bu gün Ak Parti’den çevremizdeki 100 kişinin ayrıldığını bir düşünelim.

100 kişiden 80- 85 kişi İyi Parti’de yer alacak. Belki yüzde 10- 15’i farklı düşüncelerde olabilir, bize katılmayabilir farklı yerlere gidebilir. CHP’yi bu ülkede hepimiz gördük, görüyoruz ülkede ne kadar toparlansalar da yarım puan geriye gidiyor. Bir türlü ileri gidemiyor. MHP’de hepimizin dostları arkadaşları var.

Bir yerde yemekte oturduğumuz zaman TV’ye sayın Bahçeli çıktığı zaman yanımdaki arkadaşıma soruyorum, ‘Yahu siz nereye gidiyorsunuz?’ ‘Vallahi ağabey biz de bilmiyoruz nereye gittiğimizi’ diyorlar. Biz bu üçünden de bunun dışında vatanını milletini seven demokrasiye inanan bu ülkedeki insanlardan bir araya getiriyoruz. Antalya’nın zemini de buna yatkın. Antalya’da hep beraber omuz omuza verirsek, armudun sapı üzümün çöpü, şu olduyu, bu olduyu bırakıp,  önümüzdeki hedefe bakarsak Antalya’da biz birinci parti oluruz. Bu şu andaki sayın genel başkanımızın çıkışlarıyla, konuşmalarıyla büyük bir ateşleme yaptı.

Genel Başkan Yardımcılarımızın konuşmaları kardeşlik, bütünlük sesleriyle çalışmalarıyla Türkiye’ye verdikleri mesajlarıyla genel merkezimizin diğer tüm çalışanlarının yaptığı mücadeleyle şu anda İyi Parti Türkiye’nin umudu oldu. Türkiye’nin umudu Meral Akşener oldu. İnşallah biz de önümüzdeki kongrelerimizi tamamlayıp hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin, ilçe kongrelerimiz bittiği zaman ortamda bana bir gereksinim olduğu zaman ağabeylik yapmaya devam et denilirse devam ederim.

Böyle bir şeye ihtiyaç duyulmazsa hangi arkadaşımız kazanırsa, onun arkasında dimdik dururum. Ben her gün sabah uyandığımda evimden çıkıp sabah 09.00 gibi şantiyelere gidiyorum. Saat 12.00 den sonra da her gün partime geliyorum.  Eğer bir arkadaşımıza görev verilirse ben de onun arkasında duracağım. Haftada bir gün kendime prensip ederim, partime gelir çayımı içerim. Hepimiz böyle yapmalıyız. Bu sistemden kurtulmanın tek yolu, bir araya geleceğiz. Hep beraber olacağız, ucube sistemi bitireceğiz.

Parlamenter, demokratik sistemi bu ülkeye getirmek için canla başla mücadele edeceğiz.3 ay sonra da 2 yıl sonra da bir seçim olsa bu yönetim sistemi bitti, hep beraber bunu başaracağız. Demokrasi gereği her yere, her makama talip olabilir arkadaşlarımız. Muratpaşa’mıza da Funda Aras arkadaşımız 9 Temmuz’da yapacağımız kongre öncesi aday olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Neticede kim kazanırsa İyi Parti kazanmış olacak.Biz İyi Partiliyiz. Bunu sonuna kadar da hep beraber taşıyalım” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran açılış konuşmasından sonra Funda Aras konuşmasını yaptı. Yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Funda Aras konuşmasında “Değerli basın mensupları, Sayın İl Başkanımız, Sayın Meclis Üyelerimiz, Sayın İl Başkan Yardımcılarımız ve sevgili İyi partili üyelerimiz, basın toplantımıza hoş geldiniz. Cesurlar hareketinin içinden gelen bir kadın olarak sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinin Sinan Mahallesi'nde doğdum,  Bahçelievler mahallesinde gençlik yıllarım geçti. Şehrimden sadece Üniversite eğitimi için ayrıldım. Yaklaşık 20 yıldır Fener mahallesinde oturmaktayım. Evli, iki erkek çocuk annesiyim.

Çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacağız, kardeşlik, saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf ve ilkeli bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla başaracağız. Partimin bir neferi, üyesi olarak, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na adayım. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez.

Birlikte daha iyiye güvenle koşacağız. Sizleri hep beraber çözüm odaklı siyasete davet ediyor ve desteğinizi talep ediyoruz. İyi bir Muratpaşa için varız, iyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz. Genel Başkanımızın Sayın Meral Akşener'in liderliğin de ve sizlerin yol arkadaşlığı ile yolumuz açık olsun” dedi.





Tarih: 03-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum