1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Nusret Bayar'dan Ethem Taş'a sert sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, AKP Alanya İlçe Kongresinde Büyükşehir Belediyesi hakkında söylediği sözlerle ilgili AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a sert sözlerle yüklendi

Nusret Bayar'dan Ethem Taş'a sert sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın AKP Alanya İlçe Kongresinde Büyükşehir Belediyesi hakkında sarf ettiği sözler sonrasında basına ve kamuoyuna yazılı bir açıklamada bulundu. AKP Antalya İl Başkanı Taş’ı sert sözlerle eleştiren Başkan Nusret Bayar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş AKP'nin Alanya Kongresinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile alakalı AKLA, İZANA, VİCDANA sığmayan sözler söylemiştir!

Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Antalya'ya hizmet etmek amacıyla çalışmalarını yürüttüğü esnada koronavirüs hastalığına yakalanmıştır ve halen bu hastalıkla mücadele etmektedir.

Dışişleri ve Turizm Bakanlarının bile itiraf ettiği Serik'teki 500 Bin TL'lik rüşvet iddialarına, kaçak su kullanımına karşı dut yemiş bülbüle dönen fakat başkanımız tedavi altındayken kürsülere çıkıp hakkında "Çalışmıyor" diyerek siyasi malzeme üreten AKP Antalya İl Başkanını şiddetle kınıyoruz!

Sürgünlerden bahseden AKP İl Başkanı'nın, 2014'te göreve gelen Menderes Türel'in sürgüne gönderdiği 3000'den fazla personelden, bu personelin içerisinde kronik hastaların, hamile kadınların olduğundan, kimisinin işi bırakmak zorunda kaldığından, kimisinin ise intihar ettiğinden haberi var mıdır?

Elbette var ama bu TAŞ KALPLİ ARKADAŞIN İŞİNE GELMİYOR!

Gelmez de...

Pandemi sürecinde 5 maskeyi dağıtmaktan aciz olan AKP hükümetinin Antalya İl Başkanı, Büyükşehir Belediyemizin yardımları engellenmesine, hesaplarına el konmasına rağmen gerçekleştirdiği hizmetlerini Antalyalılara sorarak öğrenebilir.

Davet edildiği kongrede, koronavirüs hastalığıyla mücadele eden Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında yapılan basit siyasete katlanmayıp ortamı terk eden CHP Alanya İlçe Başkanımız Coşkun Karadağ'a sergilediği onurlu davranış için teşekkür ediyor, bizler de yapılan bu ucuz siyasete tepkimizi göstermekten geri durmuyoruz.”

Tarih: 21-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum