1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

OPERADA HAYALET DEĞİL EĞLENCE VAR

“Operada hayalet değil, eğlence var” sloganıyla yola çıkan şef Musa Göçmen’in sahneye koyduğu “The Funtime of the Opera” 11 Şubat Salı saat 20.00’de Antalyalı sanatseverler ile buluşacak.

OPERADA HAYALET DEĞİL EĞLENCE VAR

Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki sahnesinde gerçekleştirilecek olan ve dekor tasarımı Ömer Gündüz’e ait olan interaktif konser, Türkiye’de ilk kez seyirciyi de sahne performansına katıyor. Operanın 7’den 70’e herkes tarafından sevilmesini amaçlayan eserde, izleyiciler kulaklarına oldukça tanıdık gelen aryalara, şarkılara ve napolitenlere eşlik etme şansı yakalayacak.

Antalya DOB orkestrasını şef Musa Göçmen’in yöneteceği konserde Soprano Işılay Meriç Karataş ve Bilge Yılmaz, mezzo-soprano Medine Tuganova, tenor Burak Pektaş ve Göksay Yaran, Bariton Serhat Konukman ve Melih Tepretmez solist olarak sahne alacak.

Konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra  HYPERLINK "http://www.biletinial.com" www.biletinial.com  HYPERLINK "http://www.dobgm.gov.tr"  internet adresinden de temin edilebilir.

Tarih: 07-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum