1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Prof. Dr. Mustafa Ünal, Prof. Dr. Özlenen Özkan'a görevi devretti.

Görevini başarı ile tamamlayan eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Akdeniz Üniversitesi'nin ilk kadın Rektörü ünvanını kazanan Prof. Dr. Özlenen Özkan'a görevini devretti.

Prof. Dr. Mustafa Ünal, Prof. Dr. Özlenen Özkan'a görevi devretti.

Karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinden sonra Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, plaket verdiği Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı kapıya kadar yolcu edip otomobiliyle uğurladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akdeniz Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversitenin ilk kadın rektörü olarak koltuğu görevini başarı ile tamamlayan eski rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal'dan devraldı.

Prof. Dr. Mustafa Ünal'a Akdeniz Üniversitesi'ne yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden ve plaket veren Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni ve temiz bir sayfa açarak göreve başlayacaklarını söyledi. 

"Her şey iyi olacak, çok çalışacağız, Akdeniz Üniversitesi'nin adını yurt içi ve yurt dışında daha çok duyurup, eğitim kalitesini hep birlikte daha üst seviyelere çıkaracağız" diyen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, eski rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı kapıya kadar yolcu edip otomobiliyle uğurladı.

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan aynı zamanda dünya çapında yaptığı yüz nakli ile tanınan 
Prof. Dr. Ömer Özkan ile evli.
 

Tarih: 14-08-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum