1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Rafet Zeybek: Antalya halkı kazandı

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Konyaaltı Sahil Projesi’nin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile iptal edilmesi sonrası açıklamada bulundu.

Rafet Zeybek: Antalya halkı kazandı
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, 19 Temmuz 2016 yılında AKP yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kararı ile Yap-İşlet-Devret modeli ile 254 milyon Türk Lirası bedelle belediye tarafından inşa edilen ve belediyeyi iki yıllık süreçte 15 milyon Türk Lirası zarara uğratan Konyaaltı Sahil Projesi’nin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile iptal edilmesi ile halkın olanı halka veren başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediye Encümenlerine teşekkür ettiğini belirtti.
 

KONYAALTI KARARI, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK
CHP’li Zeybek karar sonrası yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadeleri kullandı; “Yasa, mevzuat ve yönetmeliklere uymayan, kamu zararına yol açan projenin Antalya Büyükşehir Belediyesi kararı ile iptal edilmesi ile Antalya halkının vergilerine sahip çıkılmıştır, Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili tekrar Antalya halkına teslim edilmiştir. Halk için belediyecilik yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve encümenlerimizin titiz çalışması sonucu her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Konyaaltı Sahili ranta teslim edilmemiştir. Bu karar tüm Türkiye’ye örnek olacak bir karardır.”

Tarih: 22-01-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum