1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Rota Antalya" Mobil Uygulaması Hayata Geçti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Antalya Dijital Hafıza Haritası "Rota Antalya" mobil uygulaması hayata geçti.

Online olarak düzenlenen basın toplantısında projeyle ilgili bilgi veren ATSO Başkanı Davut Çetin, “Projemizin amaçları, kent kültürünü geliştirmek,  Antalya’nın doğal, kültürel hazinelerini ve hikayelerini kendimize, halkımıza, çocuklarımıza ve ziyaretçilere daha iyi tanıtmaktır. Antalyalı olmak, Antalya’da yaşamak, Antalya’yı tanımaya yetmemektedir. Bu proje hem bize hem turistlere Antalya’yı anlatacaktır. Turizm açısından da Antalya’nın “deniz-kum-güneş” den daha fazlasını sunan bir destinasyon olduğunu göstermeyi amaçlıyoruz. Dolayısıyla proje hem kent kültürüne hem kent turizmine katkı yapacak bir projedir” dedi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2018 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek programı çerçevesinde hazırlanan “Rota Antalya” mobil uygulamasının kullanıcılara kent merkezinde veya bölgede tema veya rota tercihi yaparak gezme ve keşfetme imkanı sunduğunu belirten Davut Çetin şu bilgileri verdi;

“Proje bütçesi 522 bin 532 TL olarak belirlendi ve bunun %75’i BAKA tarafından, %25’i odamız tarafından karşılandı.
Android ve IOS işletim sistemlerinde çalışabilen Rota Antalya uygulaması, kullanıcılara kent merkezinde ve bölgede yer alan tarihi, kültürel, coğrafi değerler ve hikayeleri ile dört dilde yazılı ve sözlü olarak anlatmaktadır.

Dinamik bir uygulama tasarladık. İlk olarak 250 nokta ile başladık. Bu sayı her geçen gün artacak.  Ana ekranda ilk kısımda tarihi eserler, plajlar, inanç merkezleri, müzeler, antik kentler, mağaralar gibi birçok alt başlık yer alıyor.

Mutlaka gezilmesi gereken yerler ayrı bir başlık altında verilmiş durumda
İsteyenler Pisidya, Pamfilya, Alanya, Yat Limanı gibi rota tercihleri yapabiliyor ve o rotalardaki noktalara uğrayıp bölgeyi bütünüyle tanıma imkanına kavuşuyorlar. Uygulama kullanıcıya kendi rotasını oluşturma imkânı da sunuyor.

Arzu edenler bulundukları nokta yakınındaki ya da belirledikleri alan içerisindeki tüm tarihi ve turistik mekanları da görebiliyorlar.
Gittikleri yerler için yorum bırakabiliyorlar, uygulama içerisinde kendi notlarını alabiliyorlar. Uygulama popüler sosyal medya uygulamaları ile de uyumlu çalışıyor.

Üstelik turistler bu uygulamayı ve gezecekleri yere ait haritayı internete ulaşabildikleri bir noktada indirdiklerinde, gezerken internetleri olmasa bile kullanabiliyorlar. Bu özellik, yurtdışı internet paketi almamış turistler için son derece önemli oluyor.

Rota Antalya, ilk aşamada gezilmesi, görülmesi gerekli yerleri tanıtmaktadır. İlerleyen aşamalarda Antalya’nın gastronomi, eğlence, ticaret, spor yerleri ve imkanları da olabilir. Dünyada kent ziyaretlerinde “görmeden gitmeyin”, ‘yemeden gitmeyin’, ‘yapmadan gitmeyin’ diye tanıtımlar vardır. Biz şimdi ‘görmeden gitmeyin’ ile başladık. Daha sonra ‘yemeden gitmeyin’ ve ‘yapmadan gitmeyin’ temalarını da ekleyebiliriz.”

SADECE TURİSTLER İÇİN DEĞİL ANTALYA’NIN SAKİNLERİ İÇİN DE GELİŞTİRİLDİ
Rota Antalya’nın sadece turistler için değil, Antalya’nın sakinleri için de geliştirilmiş bir mobil uygulama olduğunu belirten Davut Çetin, “Örneğin Antalya’lıların büyük bir kısmının Büyük Atatürk’ün “Hiç Şüphesiz Ki Antalya Dünya’nın En Güzel Yeridir” sözünü nerede söylediğini bilmediğine eminim. Erenkuş plajına gittiğinizde bu uygulamadan Atatürk’ün bu sözü Akdeniz ve Toros manzarasına bakarak söylediğini öğreneceksiniz.

Karaalioğlu Parkı Antalya’nın en eski parklarından birisidir. Güzelliğiyle hepimizi büyüler. Ama Antalya’lılar bile o muhteşem parktaki detayda kalmış güzellikleri, hikayeleri bilmez.

Karaalioğlu’nda palmiyelerin üzerlerinde yaşayan yeşil papağanları çok az insan görmüştür. Miradorda yer alan her bir heykelin ayrı bir hikayesi vardır. Mesela Kuzgun Acar’ın “El” heykeli, Vali Haşim İşcan’ın anısına yapılmıştır. Rivayet odur ki; o heykelin harcında bir aşk hikayesi yatmaktadır. Heykeltraş ve eşinin nikah yüzükleri o heykelin temelindedir. Rota Antalya uygulaması ile Karaalioğlu Parkına gittiğinizde bu ilgi çekici ayrıntıları ve hikayeleri 4 dilde dinleyerek gezinti yapacağınız eşsiz bir deneyim sunuyoruz” diye konuştu.

KIRSAL TURİZME KATKI
Rota Antalya mobil uygulaması ile Antalya’nın kırsal bölgelerini ve turizm potansiyelinin de daha güçlü tanıtılacağını vurgulayan Davut Çetin şöyle konuştu;
“Antalya’nın hemen yanı başında İbradı’da doğada özgürce koşturan Yılkı Atlarını, Düğmeli evleri, iç bölgelerimizin güzelliğini görmeden giden turist kalmasın istiyoruz. Üstelik bunu oyunlaştırarak yapıyoruz. Tanımlanmış rotalardaki destinasyonlarda check-in yapıldığında puan kazanılacak. Örneğin Kaleiçi rotası tamamlandığında Antalya Kültür Sanat’a giriş bileti de bizim hediyemiz olacak.

Bugün insanların cep telefonlarına bir uygulama ile girmenin oldukça zor olduğunun farkındayız. Uygulamayı yüklemeyi tercih etmeyenlere de Antalya’nın değerlerini hikayeleriyle öğrenme imkânı sunuyoruz. Proje kapsamında ele aldığımız noktaların birçoğunu da QR kodlarla tanıtıyoruz. Gerekli izinler alındı ve ilgili noktanın hikayesini 4 dilde dinlemenize ya da okumanıza olanak veren QR kodlar tüm bu noktalara yerleştirilmiş durumdadır. Rota Antalya ile insanların ceplerine girebilmek için bir dizi tanıtım çalışması ile hızlı bir giriş yapacağız.

Uygulamamızın web sayfası www.rotaantalya.com‘u yayına soktuk. Birkaç gün içerisinde billboardlarda tanıtım materyallerini göreceksiniz. Odamızın sosyal medya hesaplarında tanıtım filmleri ve uygulamaya ilişkin sloganlar verilmeye başlanacak. Tanıtıcı Flyerler basıldı, otellere dağıtılıyor.

Turistin Antalya’ya giriş yaptığı havaalanında bir yer tahsisi yapıldı. Tanıtım materyalleri yerleştirilecek.
Sizlerin de desteği ile hem turiste hem de Antalyalı’ya bu eşsiz kenti ilgi çekici hikayeleriyle tanıtmayı hedefliyoruz. Bu proje ciddi bir emek sonucu hayata geçti. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile başarılı çalışmalarımıza bir yenisini eklemiş olduk.

Bu fikri ARGE ekibimiz projelendirdi. Enpro Bilişim Teknolojileri Şirketi uygulamayı ve içerikleri bizlerle sürekli temas halinde konunun uzmanlarına da başvurarak geliştirdi. Geçmiş yıllarda Antalya Koruma Müdürlüğü yapmış olan Mücella Uyar içerik danışmanlığı konusunda bize destek verdi. Bu değerli ekibe de bu vesileyle teşekkür ediyorum. Bu projenin sloganını “Şehrin Hikayesi Rota’da, Rota Cebinde!” olarak belirledik.

Rota Antalya’nın ceplere girmesi, dolayısıyla Antalya’nın tüm yönleriyle, ilgi çekici hikayeleriyle tanıtılması için görsel ve yazılı medyamızın desteği son derece önemlidir. Antalya 4.0 projesi kapsamında dijital turizm için Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmalar yaptık. Büyükşehir Belediyesi de akıllı kent altyapısıyla bu konuda çalışmalar başlatmıştır.  Hep birlikte Antalya’da dijital destinasyon yönetiminde ve dijital tanıtımda daha ileri bir noktaya geleceğinize inanıyorum.   

Projemizin Antalyalılara, kentimize gelen misafirlere, kent turizmine ve ticaretine yararlı olmasını, kent kültürünün gelişmesine katkı yapmasını diliyorum. Bu dileklerle projemizin fikir sahipleri olan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere ve BAKA’ya desteği için teşekkür ediyorum.”

Toplantıda daha sonra BAKA Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek ve Enpro Bilişim Teknolojileri Şirketi yetkilisi Ozan Çakır projeyle ilgili bilgiler verdi.

ROTA ANTALYA uygulamasında yer alan 250 nokta şunlar:

İlgi Noktaları Listesi 

Lokasyon 

001 – Saat Kulesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

002 – Yivli Minare Cami ve Yivli Minare 

Kaleiçi ve Çevresi 

003 – Paşa Camisi (Tekeli) 

Kaleiçi ve Çevresi 

004 – Mevlevihane 

Kaleiçi ve Çevresi 

005 – Attalos Heykeli 

Kent Merkezi 

006 – Zincirkıran Türbesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

007 – Ulusal Yükseliş Anıtı 

Yat Limanı ve Çevresi 

008 – Karatay Medresesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

009 – Kırk Merdivenler 

Yat Limanı ve Çevresi 

010 – Üç Kapılar 

Kaleiçi ve Çevresi 

011 – Surlar 

Kaleiçi ve Çevresi 

012 – Suna İnan Kıraç Müzesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

013 – Sultan Alaaddin Cami 

Kaleiçi ve Çevresi 

014 – İskele Camisi 

Yat Limanı ve Çevresi 

015 – ATSO Kaleiçi Evi 

Kaleiçi ve Çevresi 

016 – Oyuncak Müzesi 

Yat Limanı ve Çevresi 

017 – Antalya Deniz Biyolojisi Müzesi 

Yat Limanı ve Çevresi 

018 – Şamandıra 

Yat Limanı ve Çevresi 

019 – Mermerli Plajı 

Yat Limanı ve Çevresi 

020 – Yanık Hastane – Keçili Park 

Yat Limanı ve Çevresi 

021 – Yat Limanı 

Yat Limanı ve Çevresi 

022 – Panoramik Asansör 

Yat Limanı ve Çevresi 

023 – Ahi Yusuf Külliyesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

024 – Şehzade Korkut Camii 

Kaleiçi ve Çevresi 

025 – Balıkpazarı Burcu 

Kaleiçi ve Çevresi 

026 – Balıkpazarı Hamamı 

Kaleiçi ve Çevresi 

027 – Nigar Hatun Türbesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

028 – Gıyaseddin Keyhüsrev Medresesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

029 – İmaret (Selçuklu) Medresesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

030 – Karamolla Mescidi 

Kaleiçi ve Çevresi 

031 – Gavur Hamamı 

Kaleiçi ve Çevresi 

032 – TÜTAV Evi Surları 

Yat Limanı ve Çevresi 

033 – Kaleiçi Kilisesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

034 – Dumlupınar Okulu 

Kaleiçi ve Çevresi 

035 – Tophane 

Yat Limanı ve Çevresi 

036 –Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü Binası 

Kaleiçi ve Çevresi 

037 – Deniz Feneri 

Yat Limanı ve Çevresi 

038 – Tur Tekneleri 

Yat Limanı ve Çevresi 

039 – Narenciye 

Kent Merkezi 

040 – Balbey Kesik Minare 

Kent Merkezi 

041 – Karaalioğlu Parkı 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

042 – Aslan Lahitleri 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

043 – İşçi ve Çocuğu Heykeli 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

044 – El Heykeli 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

045 – Don Kişot Heykeli ve Çitlembik Ağacı 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

046 – Nazım Hikmet Heykeli 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

047 – Havuzda Serinleyen Kadın Heykeli 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

048 – Hıdırlık Kulesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

049 – Adalar Plajı 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

050 – Karaalioğlu Kuşları (Papağanlar) 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

051 – Atatürk Evi ve Müzesi 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

052 – Öğretmenevi 

Karaalioğlu Parkı ve Çevresi 

053 – Antalya Lisesi 

Kent Merkezi 

054 – Karakaş Camii 

Kent Merkezi 

055 – Yalı Değirmeni 

Lara 

056 – İlk Elektrik Fabrikası 

Lara 

057 – Muratpaşa Camisi 

Kent Merkezi 

058– İki Kapılı Han 

Kent Merkezi 

059 – Tek Kapılı Han 

Kent Merkezi 

060 – Pazar Hamamı 

Kent Merkezi 

061 – Zincirli Han 

Kent Merkezi 

062 – Balbey Camii 

Kent Merkezi 

063 – Müsellim Camii 

Kent Merkezi 

064 – Antalya Kültür Sanat (AKS) 

Kent Merkezi 

065 – Osman Ağa Kapısı 

Kent Merkezi 

066 – Düden Kıyı Şelalesi 

Lara 

067 – Erenkuş 

Lara 

068 – Antalya Müzesi 

Konyaaltı 

069 – Atatürk Parkı 

Konyaaltı 

070 – İnönü Parkı 

Lara 

071 – Dokuma Park 

Kepez 

072 – Kepez Çifte Sarnıçlar 

Kepez 

073 – Hayvanat Bahçesi 

Kepez 

074 – Kepez Kent Ormanı 

Kepez 

075 – Kadınyarı 

Konyaaltı 

076 – Valilik 

Kent Merkezi 

077 – Papaz Kayası 

Lara 

078 – Falez Park 

Lara 

079 – Falez 2 Park 

Lara 

080 – Değirmenönü 

Kent Merkezi 

081 – AKM-Cam Piramit 

Konyaaltı 

082 – Konyaaltı Plajı 

Konyaaltı 

083 – Lara Plajı 

Lara 

084 – Tünektepe 

Konyaaltı 

085 – Sarısu Kadınlar Plajı 

Konyaaltı 

086 – Kozaklı Kahve 

Kent Merkezi 

087 – Düden Şelalesi 

Kepez 

088 – Lyrboton Kome Antik Kent 

Kepez 

089 – Zeytin Park 

Kepez 

090 – Demirciler Çarşısı 

Kent Merkezi 

091 – Gıyaseddin Keyhüsrev Anıtı 

Muratpaşa 

092 – Çakırlar 

Konyaaltı 

093 – Geyikbayırı Kaya Tırmanışı 

Konyaaltı 

094 – Örnekköy Plajı 

Lara 

095 – Bababurnu Feneri 

Lara 

096 – Feslikan Yaylası 

Konyaaltı 

097 – Ayanağa Mescidi 

Kent Merkezi 

098 – Döşeme Boğazı ve Antik Yol 

Döşemealtı 

099 – Yenice Boğazı ve Antik Yol 

Korkuteli 

100 – Ariassos Antik Kenti 

Döşemealtı 

101 – Karain Mağarası 

Döşemealtı 

102 – Evdirhan 

Döşemealtı 

103 – Güver Uçurumu 

Döşemealtı 

104 – Kırkgöz 

Döşemealtı 

105 – Ekşili Göleti 

Döşemealtı 

106 – Hisarçandır 

Konyaaltı 

107 – Sillyon Antik Kenti 

Serik 

108 – Aspendos Köprüsü 

Serik 

109 – Aspendos Örenyeri 

Serik 

110 – Boğazkent Kuş Cenneti 

Serik 

111 – Alara – Uçansu Şelalesi 

Serik 

112 – Zeytintaşı Mağarası Tabiat Anıtı 

Serik 

113 – Belek Hoşgörü Bahçesi 

Serik 

114 – Pednelissos Antik Kenti 

Serik 

115 – Çimi Yaylası 

Akseki 

116 – Sarıhacılar Tarihi Kervan Göç Yolu 

Akseki 

117 – Giden Gelmez Dağları 

Akseki 

118 – Alanya Kalesi 

Alanya 

119 – Damlataş Mağarası 

Alanya 

120 – Kızılkule 

Alanya 

121 – Dim Mağarası 

Alanya 

122 – Dim Çayı 

Alanya 

123 – Damlataş Plajı 

Alanya 

124 – Kleopatra Plajı 

Alanya 

125 – İncekum Plajı 

Alanya 

126 – Sapadere Kanyonu 

Alanya 

127 – Alara Kalesi ve Alara Han 

Alanya 

128 – Alanya Limanı 

Alanya 

129 – Alanya Müzesi 

Alanya 

130 – Alanya Atatürk Evi Müzesi 

Alanya 

131 – Aya Yorgi Kilisesi 

Alanya 

132 – Alanya Tersanesi 

Alanya 

133 – Andızlı Emir Bedrüddin Camisi 

Alanya 

134 – Süleymaniye Camisi 

Alanya 

135 – Syedra Antik Kenti 

Alanya 

136 – İotape Antik Kenti 

Alanya 

137 – İçkale Kilisesi 

Alanya 

138 – Gemili Mescidi 

Alanya 

139 – Hıdırellez Kilisesi 

Alanya 

140 – Elmalı Eski Kent Dokusu 

Elmalı 

141 – Semahöyük Antik Kenti 

Elmalı 

142 – Ömer Paşa Camisi 

Elmalı 

143 – Kesik Minare 

Elmalı 

144 – Elmalı Müzesi 

Elmalı 

145 – Abdal Musa Türbesi 

Elmalı 

146 – Bey Hamamı 

Elmalı 

147 – Çatalçeşme 

Elmalı 

148 – Gömbe Yaylası 

Kaş

149 – Elmalılı Hamdi Yazır Müzesi 

Elmalı 

150 – Vehhab-ı Ümmi Hazreti Türbesi 

Elmalı 

151 – Ümmî Sinan Türbesi 

Elmalı 

152 – Elmalı Güreş Sahası 

Elmalı 

153 – Elmalı Çarşı 

Elmalı 

154 – Düğmeli Evler 

İbradı 

155 – Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası 

İbradı 

156 – Altınbeşik Mağarası Milli Parkı 

İbradı 

157 – Arapastık Ağacı 

İbradı 

158 – Uçansu Şelalesi 

Gündoğmuş 

159 – Ali Köprüsü 

Gündoğmuş 

160 – Selinus Antik Kenti 

Gazipaşa 

161 – Antiocheia ad Cragum Antik Kenti 

Gazipaşa 

162 – Delik Deniz ve Kral Koyu 

Gazipaşa 

163 – Koru Plajı ve Doğal Havuzlar 

Gazipaşa 

164 – Yalan Dünya Mağarası 

Gazipaşa 

165 – Köprülü Kanyon Milli Parkı 

Manavgat 

166 – Yeşil Kanyon 

Manavgat 

167 – Manavgat Şelalesi 

Manavgat 

168 – Oymapınar Gölü 

Manavgat 

169 – Side Antik Kenti 

Manavgat 

170 – Lyrbe Antik Kenti 

Manavgat 

171 – Selge Antik Kenti 

Manavgat 

172 – Apollon Tapınağı 

Manavgat 

173 – Side Müzesi 

Manavgat 

174 – Titreyen Göl 

Manavgat 

175 – Oluk Köprü 

Manavgat 

176– Adam kayalar 

Manavgat 

177 – Manavgat Kent Müzesi 

Manavgat 

178 – Side Sualtı Müzesi 

Manavgat 

179 – Manavgat Tur Tekneleri 

Manavgat 

180 – Kurşunlu Şelalesi 

Aksu 

181 – EXPO 2016 

Aksu 

182 – Perge Antik Kenti 

Aksu 

183 – Ağalar Camii 

Aksu 

184 – Arykanda Antik Kenti 

Finike 

185 – Limyra Antik Kenti 

Finike 

186 – Andrea Doria Koyu 

Finike 

187 – Gökbük Kanyonu 

Finike 

188 – Patara Antik Kenti 

Kaş 

189 – Xanthos Antik Kenti 

Kaş 

190 – İsinda Antik Kenti 

Kaş 

191 – Antiphellos Antik Kenti 

Kaş 

192 – Kaputaş Plajı 

Kaş 

193 – Uluburun Batığı 

Kaş 

194 – Aslanlı Lahit 

Kaş 

195 – Uçak Batığı 

Kaş 

196 – Kaş Marina 

Kaş 

197 – Andriake Örenyeri 

Demre 

198 - Likya Uygarlıkları Müzesi 

Demre 

199 – Simena Antik Kenti 

Demre 

200 – Myra Antik Kenti 

Demre 

201 – Kekova – Batık Şehir 

Demre 

202 – Aziz (St.) Nikolaos Anıt Müzesi 

Demre 

203 – Beymelek Lagünü 

Demre 

204 – Güllük Dağı Milli Parkı 

Korkuteli 

205 - Termessos Antik Kenti 

Korkuteli 

206 – Sultan Alaaddin Camii 

Korkuteli 

207 – Sinâneddin Medresesi 

Korkuteli 

208 – Çaybaşı Hamamı 

Korkuteli 

209 – Saklıkent Kayak Merkezi 

Konyaaltı 

210 – Phaselis Antik Kenti ve Plajları 

Kemer 

211 – Kemer Marina 

Kemer 

212 – Göynük Kanyonu 

Kemer 

213 – Beydağları Sahil Milli Parkı 

Kemer 

214 – Çıralı 

Kemer 

215 – Ulupınar 

Kemer 

216 – Tahtalı Teleferik 

Kemer 

217 – Maden Koyu 

Kemer 

218 – Folklorik Yörük Parkı 

Kemer 

219 – Ayışığı Plajı 

Kemer 

220 – Selçuklu Av Köşkü 

Kemer 

221 – Paris Batığı 

Kemer 

222 – Beycik 

Kemer 

223 – Rhodiapolis Antik Kenti 

Kumluca 

224 – Olympos Antik Kenti 

Kumluca 

225 – Adrasan Koyu 

Kumluca 

226 – Mavikent Tabiat Parkı 

Kumluca 

227 – Gelidonya Feneri 

Kumluca 

228 – Mavikent Papaz Koyu 

Kumluca 

229 – Sinan Değirmeni 

Konyaaltı 

230 – Anadolu Oyuncak Müzesi 

Kepez 

231 – Modern Sanatlar Galerisi 

Kepez 

232 – Trebenna Antik Kenti 

Konyaaltı 

233 – Aspendos Antik Tiyatro 

Serik 

234 – Patara Plajı 

Kaş 

235 – Yanartaş 

Kemer 

236 – Antalya Sahil Yaşam Parkı 

Konyaaltı 

237 – Antalya Etnografya Müzesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

238 – Büyükçakıl ve Küçükçakıl Plajları 

Kaş 

239 – Topçam Günübirlik Kullanım Alanı 

Konyaaltı 

240 – Dokuma Park - Minicity 

Kepez 

241 – Sıçan Adası 

Konyaaltı 

242 – Sulu Ada 

Kumluca 

243 – Gazeteciler Cemiyeti – Basın Müzesi 

Kaleiçi ve Çevresi 

244 – Korsan Koyu 

Kumluca 

245 – Alacasu Cennet Koyu 

Kemer 

246 – Haşim İşcan Kültür Merkezi 

Kent Merkezi 

247 - Tazı Kanyonu 

Manavgat 

248 - Eynif Yaylası – Yılkı Atları 

İbradı 

249 - Eğri Göl 

Akseki 

250 – Varyant 

Konyaaltı 

 

Tarih: 03-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum