1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Sera atıklarını yakmayın gelişigüzel dökmeyin"

Finike Belediyesi, sera atıkları dökme bölgesini Alakır Çayı Mezrası olarak belirledi. Bu bölge dışında sera atıklarını gelişi güzel döken ya da yakan üreticilere cezai işlem uygulanacak.

Vatandaşlar, sera atıklarını kendi imkanları ile Alakır Çayı Mezrası’na dökebileceği gibi, Finike Belediyesinden ücret karşılığı hizmet alabilecek ve atıklarını taşıtıp, döktürebilecek.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, üreticilerin bu konuda duyarlı olmasını isteyerek, atıkların gelişi güzel dökülerek, ya da yakılarak çevre kirliliğine neden olunmamasını istedi.

Başkan Geyikçi, “Sera atıkları yakıldığı zaman ya da gelişi güzel atıldığı zaman çevre kirliliği oluşuyor. Atıklar yakıldığı zaman gökyüzünü duman kaplıyor, çevrede yaşayan vatandaşlar dumandan olumsuz etkileniyor. Bu görüntüler ilçemize yakışmıyor.

Sera atıklarının döküleceği alan Alakır Çayı Mezrası olarak belirledi. Vatandaşlarımız atıklarını bu noktaya dökebilir. Ya da belediyemizden destek isteyerek, ücreti mukabil atıklarını Alakır Çayı Mezrasına taşıtabilir. Bu konuda üretici hemşerilerimin duyarlı olmasını istiyorum” dedi.

Finike Belediyesi Zabıta ekipleri, sera üretiminin yoğun olduğunu bölgelerde denetimlerini sıklaştırırken, sürekli anons yaparak, vatandaşları kurallara uyması yönünde uyardı.

Tarih: 23-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum