1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Serkan Küçükkuru’dan istifa çağrılarına cevap!

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Geçtiğimiz günlerde CHP partisinden istifa ettiğini açıkladı. Bazı Partililerin Belediye’den de istifa et eleştirilerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Serkan Küçükkuru’dan istifa çağrılarına cevap!

Başkan Küçükkuru görevimin başındayım diyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Aday olamayınca yada seçim zamanı gelince İbradı’yı terk eden sözde bazı partililer şimdi seçimi bizim oylarımızla kazandın başkanlıktan istifa et deme cüretinde bulunmayın lütfen. 30 yıl sonra 2014 de ittifak yoktu yine AKP yi yendik . Parti ayrımı yapmadan tüm İbradı’ yı kucakladık,seçimde karşımızda çalışan AKP’li ve diğer partili gençlere de iş verdik .15 personeli 90 yaptık.Hedefimiz nüfus olarak da ekonomik olarak da tükenme noktasına gelmiş İbradı’mız da öncelikle istihdamı artırmaktı. Tanıtım ve istihdamlarımızla bir dönüşüm sağladık.İbradı artık daha çok tanınan ve ziyaret edilen ,Toroslar’ın gözdesi olma yolunda hızla ilerleyen özel yaşanabilir bir ilçe oluyor. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

Sosyal belediyeciliği İbradı da hissetirdik.Ücretsiz taşıma yaptık. Onlarca dönüm arazilerimizin bir karışını bile satmadan kendi imkanlarımızla ve kurduğumuz işletmelerimizle bütçemizi yerinde kullanarak ülkemizde nadir borçsuz kasasında parası olan tertemiz bir kurum haline geldik.

Bizim kişiliğimize ,parti ayrımı yapmadan toplumun her kesimini kucaklamamıza, çalmadan çırpmadan yaptığımız çalışmalarımıza güvenen AKP’ li CHP’ li ,İyi partili, Saadet partili,MHP’li  ve diğer partili tüm İbradı halkı bir kez daha bize oy verdi.Biz yine herkesi kucaklayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Antalya da sahil şeridi dışında CHP bayrağını taşıyan tek ilçe belediyesi biz olduk.2014’te de 2019’ da  bu böyle oldu. Partimden ,siyasette ,ülkemiz için hedeflerimize parti içinde birlikte mücadele ettiğimiz Muharrem İnce ile ulaşabileceğimizi düşünmem nedeniyle istifa ettim.

Milleti ittifakıyla birlikte 50 +1e ulaşıp.Cumhuriyet rejiminin olmazsa olmazı Millet Meclisini tekrar etkin hale getirmek için İktidar olmak hedefimizdir.Ülkeyi keskin bir şekilde ikiye bölen bu iktidara son verip,birbiri ile barışık ve refah biçimde yaşayan bir milletle ülkemizi yüksek medeniyetler düzeyine taşımaktır amacımız. Görevimin başındayım , İbradı ve Ülkem için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim.Mesele memleket meselesidir. Hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım”

Tarih: 28-01-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum