1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

SKUT Kemer'de duyarlı bir dalış gerçekleştirdi.

Suda Arama Kurtarma Derneği SKUT üyeleri Kemer sahilinde gerçekleştirdiği deniz dibi temizliğinde çok miktarda çöp çıkardı.

SKUT Kemer'de duyarlı bir dalış gerçekleştirdi.

Suda Arama Kurtarma Timi "SKUT" üyeleri Kemer'de deniz dibi temizliği için dalış gerçekleştirdi. Dalışa Antalya Vali Yardımcısı Atıf Çiçekli de katılırken, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise lojistik destek sağladı. Dalışta Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığına Bağlı Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma 8. Özel Timi de yer aldı.

1 saatlik dalıştan sonra denizden çıkardıkları çöplerle poz veren SKUT üyeleri; poşet, alkol şişeleri, ped şişeler, metal çubuklar, kurşun ve doğada çözülmesi yıllar alan pek çok katı atık topladı. 

SKUT - KAMU İŞBİRLİĞİ
SKUT olarak arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra deniz temizliği gibi duyarlılık isteyen organizasyonlar da düzenlediklerini belirten SKUT Başkanı Hakan Milli, çevreyi koruma ve kirketmeme konusunda çeşitli mesajlar verdi. Antalya Vali Yardımcısı Atıf Çiçekli, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Kemer Belediye Başkanı Necati Toplaloğlu'na verdikleri destek için teşekkür eden Milli, Kamu-STK işbirliğinin en güzel örneklerinden birini sergilediklerini kaydetti.

SKUT üyeleri dalış sonrası fotoğraf verirken, sonraki etkinlik için planlama yaptı.

Tarih: 18-08-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum