1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

SKUT'tan Kemer'e deniz dibi temizliği!

Suda Arama Kurtarma Derneği (SKUT), Kemer'de deniz dibi temizliği yapacak.

SKUT'tan Kemer'e deniz dibi temizliği!

Suda Arama Kurtarma Derneği (SKUT) Başkan Yardımcısı Mustafa Bilyaz ve ekibi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SKUT ile iş birliği içerisinde projeler yapacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı sonrası Kemer’de deniz dibi temizliği yapılması planlandığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Kemer dünyanın ve Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Kemer’deki denizin temizliği ve berraklığı yerli ve yabancı misafirleri her zaman cezbediyor.



SKUT ile Kemer’deki sahillerimizde deniz dibi temizliği yaparak bu berraklığı daha da keskinleştirmek istiyoruz. Bayramdan sonra yapılacak olan etkinliğe Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz.” diye konuştu.



Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden SKUT Başkan Yardımcısı Bilyaz ve ekibi ise Kemer’de deniz dibi temizliği yaparak farkındalık yaratmak istediklerini ve vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı davranmalarını istedi.

Bilyaz, deniz dibi temizliği etkinliği için desteklerini esirgemeyen Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Tarih: 23-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum