1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

SKUT, Ümit Uysal'ı ziyarette bulundu, planlarından bahsetti!

Suda Arama Kurtarma Derneği (SKUT) yönetim kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti.

SKUT, Ümit Uysal'ı ziyarette bulundu, planlarından bahsetti!

Bu güne kadar yaptığı dikkat çekici organizasyonlar ile adından söz ettiren Suda Arama Kurtarma Derneği SKUT, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Antalya adına çeşitli projelerde işbirliğine gidiyor.

Farklı meslek gruplarından gönüllülerin kurduğu dernek, son olarak Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti.

Dernek hakkında bilgiler veren dernek başkanı Hasan Milli, amaçlarından bahsetti. Bu güne kadar Antalya adına deniz temizliği, çeşitli arama kurtarma faaliyetleri, eğitim çalışmaları yaptıklarına değinen Milli, Kamu-Dernek işbirliğini derinleştirerek daha etkin organizasyonlar yapmak istediklerini belirtti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ümit Uysal ise Kurban Bayramı sonunda bir planlama ile Antalya adına çalışma yapmaya hazır olduklarını belirtti, derneklerin ve örgütlenmenin faydalarından bahsetti.

Özellikle ihtiyaç halinde profesyonel arama kurtarma gönüllülerinin büyük bir yükü aldığını, emek verdiğini hatırlatan Uysal, dernek yönetimine çıktığı yolda başarılar diledi.

Tarih: 30-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum