1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sokağa çıkma yasağı tekrarlanacak mı? Koca, açıkladı!

Koronavirüs Bilim Kurulu, koronavirüs ile mücadele kapsamında tedbirleri ve durumu konuşmak üzerine video konferans yolu ile toplandı. Toplantının ardından Koca, açıklamalarda bulundu.

Sokağa çıkma yasağı tekrarlanacak mı? Koca, açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "(YKS) Sınavın, ne getireceği meçhul bir zamandansa şimdi yapılmasına ilgili kurullar tarafından karar verilmesi doğru görünmektedir." dedi. Bakan Fahrettin Koca sokağa çıkma yasağı ile ilgili sorulara ise, '''Belki iller bazında, ilçe bazında bir kısıtlama olabilir ama ülke genelinde düşünmüyoruz'' şeklinde yanıt verdi.

Fahrettin Koca açıklamalarının devamında ise;
"Haziran ayının 3 haftasını geride bıraktık. 1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci yakında bir ayını dolduracak. Koronavirüs salgınının oldukça zor, pek çok bilinemezi de beraberinde getirdiği bir dönemini aştığımız konusunda hak edilmiş, dayanağı sağlam bir iyimserlik içindeyiz. Kontrol dışı gelişmeleri ayrı tutarsak, önümüzdeki günlerin bu yaz günleri gibi aydınlık günler olacağı konusunda güçlü gerekçelerimiz var. Bugünkü hayatımız, tedbirlere bağlı kalarak, planlarımızı uygulayacağımız bir hayattır." dedi.

 

Tarih: 25-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum