1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sol Parti, Muhittin Böcek ile ilgili net bilgi istedi.

Sol Parti Antalya İl Örgütü yazılı bir açıklama yaparak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında net bir açıklama yapılmasını talep etti.

Sol Parti, Muhittin Böcek ile ilgili net bilgi istedi.

Sol Parti Antalya İl Örgütünden yapılan açıklamada,  “Öncelikle belirtmek isteriz ki, içinde yaşadığımız şehirde Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek 17 Ağustos 2020’den bu tarafa nerede ise 1 aydır Covid-19 teşhisiyle tedavi görmektedir. Türkiye’nin 5. Büyük kentinin Büyükşehir Belediye Başkanının sağlık durumu hakkında kent halkı doğru dürüst haber alamamaktadır. Bunun en büyük sebebi ise bu tür haberlerin etkisiyle turist sayısında azalma olacağı endişesidir. 

Saray, 10 Milyar Dolarlık turizm geliri elde ettiğimizi ve bunun artarak devam edeceğini müjde gibi haber vermektedir. Gerçekler ile sarayın yaşadığı sanal dünya birbirinden siyahla beyaz kadar farklıdır” denildi.

Antalya’nın kendi belediye başkanının sağlık durumu hakkında doğru bilgi alamadığı ifade edilen açıklamada “trollerin sahte hesaplarından yapılan “öldü” “ölecek” haberleri ile hop oturup hop kalkmaktadır. Antalya halkı için turizm hastalık riskinden başka bir şey demek değildir. Turizm işçisi sadece kendisinin değil, ana babasının, çocuklarının, büyüklerinin hayatları pahasına çoğu zaman açlık sınırının altında ücretlerle çalıştırılmaktadır.”

Özel hastane sahibi Sağlık Bakanına ve Otel ve turizm şirketleri sahibi turizm bakanına soruyoruz:

1-      Antalya Büyükşehir belediye başkanımızın sağlık durumu nedir?

2-      Antalya’da günlük kaç test yapılmaktadır? Bunun kaç tanesi turistlere, kaç tanesi turizm çalışanlarına ve ailelerine yapılmaktadır?

3-      Antalya’da günlük vaka sayısı kaçtır?

4-      Sağlık çalışanlarının sağlığı ve ailelerinin korunması, özlük ve ekonomik durumlarının iyileştirilmesi için ne yaptınız?

5-      Neden Türkiye’ye gelen turistler için havalimanı ve diğer gümrük kapılarında test yapmıyorsunuz? 1 Haziran’dan bu tarafa şehrimize kaç tane Covid-19 Pozitif li hasta turist geldi, kaç tane gitti? Ne önlemler aldınız?

Tarih: 10-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum