1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tarım ürünlerinin ihracının düzenlenmesi yetkisi Ticaret Bakanlığı'na verildi.

8 Mart tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan tebliğe göre domates, biber, patlıcan gibi yaş sebzelerin ve elma, portakal, limon gibi meyvelerin ihracatında dönemsel düzenlemeler yapma yetkisi tekrar Ticaret Bakanlığı’na verildi.

Tarım ürünlerinin ihracının düzenlenmesi yetkisi Ticaret Bakanlığı'na verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Antalya Milletvekili Atay Uslu “Geçtiğimiz günlerde ihracat düzenlemesi ile ilgili çıkan karar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Ticaret Bakanlığına verildi.

Resmî Gazete’de yayınlanan tebliğ ile domates, biber, patlıcan gibi yaş sebzelerin ve elma, portakal, limon gibi meyvelerin ihracatında dönemsel düzenlemeler yapma yetkisi tekrar Ticaret Bakanlığına verildi.  

Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a domates ile ilgili ihracat yasağının kaldırılması talimatları ve yaş sebze, meyve üretimi ile ihracatı hususundaki destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

Domates hususunda yaşadığımız bölgemizi etkileyen kararın değişmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen bölgemizin evladı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a bölgemizin çiftçileri adına teşekkür ediyoruz.

Karar alındığı andan itibaren gerek çiftçilerimizle gerek sektörün diğer paydaşlarıyla irtibatı kurduk.  Ak Parti Milletvekilleri olarak Tarım, Dışişleri ve Ticaret Bakanlarımızla düzenlemenin etkilerini konuştuk.  Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun takipleri ile Bakanlar Kurulunda yapılan görüşmeler sonunda çiftçilerimiz adına güzel haberi aldık.  Tüm Bakanlarımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz.”

Tarih: 09-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum